Acest concurs a expirat în data de 2016-08-19. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti bagajul! Pleci gratis in Santorini!

Concursul „Fă-ți bagajul! Pleci gratis în Santorini!" se va desfăşura pe întreg teritoriul României, în perioada 04 - 18 august 2016.

Intră pe site și găsește accesoriile de vacanță pe care le-am ascuns printre produse!  Comandă gratuit cel puțin unul dintre cele 6 și ești înscris automat în cursa către marele premiu.

Accesoriile de vacanță sunt semnalizate pe site prin iconițe speciale. Acestea se gasesc in magazinul online, sub denumire: umbrelă de lenevit, colac de purtat în loc de curea, înghețată de mâncat la soare, ochelari de plecat la plimbare, cocktail fashion și cartea preferată.

În plus, fiecare accesoriu comandat îți aduce o reducere de 15% sau 20% la următoarea comandă plasată pe site.

Premiul concursului este un sejur de o săptămână în insula Santorini, Grecia. Excursia este oferită de agenția de turism Terra Tourism, este valabilă pentru două persoane și va fi programată pentru sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie. Pachetul turistic include transportul cu avionul București-Santorini și retur, taxele de aeroport, cazarea pentru șapte nopți cu mic dejun inclus, asistență turistică și asigurare medicală șistorno indiferent de vârstă. Cazarea va fi la un hotel de trei stele situata proape de plajă.

Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și va fi anunțat pe data de 19 august 2016, ora 12:00.