Acest concurs a expirat în data de 2016-02-22. Vezi concursurile active aici.
Hai la Casa!

Noul "Hai La Casa!" vine cu lucruri noi in fiecare saptamana. Indiferent de nivelul la care ai ramas (zidarie, ferestre etc.) orice casa finalizata in saptamana in curs reprezinta o sansa de castig la premiile saptamanii.

Intelegem ca te-ai hotarat sa-ti construiesti o casa reala! Ai verificat bugetul, ai incercat o simulare de cost? Poti face asta in simulatorul de constructie "Hai La Casa!"? La rubrica deviz ai structurat pe etape toate costurile: manopera si materiale, chiar si cu asigurara casei si petrecerea casei. Atentie ca ai de-a face cu o simulare aproximativa pentru niste proiecte de casa predefinite! Pentru costuri reale si o oferta reala va rugam transmiteti informatii cat mai exacte catre partenerii nostri din proiect.

Ai vazut premiile saptamanilor 77 si 78? Baumit si Saint Gobain Glass sunt alaturi de constructori. Cu cat vei construi mai mult in santierele virtuale cu atat mai mult pentru a avea posibilitatea de a sti dinainte ce ai de facut atunci cand te-ai apucat de construit casa reala.

In saptamana 77 (15 - 21 februarie 2016) avem 2 premii utile si valoroase de la Baumit si Saint Gobain Glass: un set echipament de lucru (salopetă, tricou) Baumit si un set format din rucsac + baterie externă Saint Gobain Glass. La acesta se adaugă 1 milion de puncte în aplicație, cu care îți poți construi 2 case.

Felicitari castigatorilor saptamana 75  - 01.02 - 07.02.2016:

  • Premiu câștigat de: Dumitru-Florian Mutu din localitatea Focsani. În curs de validare
  • Premiu câștigat de: Cojocaru Danut din localitatea Iasi. În curs de validare

Validarea castigatorilor si expedierea premiilor dureaza aproximativ 30 zile lucratoare.