Acest concurs a expirat în data de 2015-10-21. Vezi concursurile active aici.
Daca Forta este cu tine, poti castiga un robot BB-8!

Dacă Forţa este cu tine, poţi câştiga un robot BB-8!

Probabil ai aflat deja că toamna asta, la AXN totul va fi despre “Războiul stelelor”. Dacă eşti pregătit pentru o provocare, Forţa îţi poate aduce un robot inteligent!

Acum că ţi-am trezit curiozitatea, probabil te întrebi ce trebuie să faci ca să ai propriul BB-8!

Trebuie doar să fii un fan înfocat “Războiul stelelor”. Da, este chiar ATÂT de simplu. Ce căutăm noi sunt poze sau videoclipuri care să ne arate că eşti pasionat de franciză! Să îţi dăm câteva exemple:

  • De exemplu, de ce nu ne arăţi cât de îndemânatic eşti când vine vorba de Războiul stelelor? Dacă eşti fan al francizei ŞI o persoană creativă şi îndemânatică, atunci e momentul tău să străluceşti! Nu trebuie decât să fotografiezi orice obiect făcut de tine marca “Războiul stelelor”- poate fi un gadget, un costum sau orice alt fel de expresie artistică inspirată de franciză. 
  • La fel de bine poţi să ne arăti răspunsul la această întrebare: “Forţa este cu tine?”. Îţi este cunoscut termenul ‘Vadering’? Dacă da, trebuie să ne trimiţi materialul tău. Dacă nu, uită-te la poze sau clipuri pe internet şi vezi cum se foloseşte Forţa. Aşteptăm clipurile şi pozele tale în care să ne arăţi talentele tale de ‘Vadering’ şi cât de puternică e Forţa în tine. 
  • Întotdeauna te lauzi că eşti un fan foarte mare al francizei? Arată-ne că faci parte din comunitatea Războiul stelelor. Îţi petreci timpul cu soldaţi imperiali? Îţi place să te îmbraci ca prinţesa Leia? Ai o colecţie impresionantă de obiecte “Războiul stelelor”? Arată-ne cât de pasionat eşti de saga lui George Lucas!

Inspiră-te din exemplele noastre sau vino cu ceva nou! Trebuie să te avertizăm însă: pentru a intra în lupta pentru marele premiu, trebuie să respecţi nişte reguli (ştim că lorzii Sith nu-şi pierd timpul cu aşa ceva, dar fă o excepţie, doar de data asta!).

Concursul se va desfăşura între 1 octombrie şi 20 octombrie 2015.

Fiecare material va trebui postat pe una dintre următoarele platforme de socializare: Facebook, Twitter, Instagram.

  • Pe Twitter şi Instagram, încarcă poza, clipul sau postarea cu tag-ul #axnstarwars. Dacă nu faci asta, postarea nu va fi considerată validă.
  • Dacă alegi Facebook-ul, încarcă poza, clipul sau postarea pe pagina de Facebook AXN Romania şi pune tag-ul #axnstarwars. 

Care e partea cea mai bună a concursului? Poţi posta mai multe poze şi videoclipuri – toate vor fi luate în considerare!

Pe lângă BB-8, ţi-am pregătit şi alte premii grozave! Îţi place cana cu Yoda, formele de copt Darth Vader, tricourile oficiale “Războiul stelelor” sau USB-urile de 8GB? Le poţi avea pe toate dacă te înscrii în concurs!

Competiţia va dura 3 săptămâni şi în fiecare săptămână poţi câştiga un premiu grozav. În prima săptămână, doi câştigători vor fi aleşi aleatoriu pe pagina de Facebook AXN Romania şi fiecare dintre cei doi va primi o geantă “Războiul stelelor” şi o formă de copt. Cei doi câştigători ai săptămânii 2 de concurs vor primi un USB şi o cană, ambele marca “Războiul stelelor”. În săptămâna 3, trei câştigători vor fi aleşi dintre toţi participanţii şi vor primi o lampă, o geantă şi o pereche de căşti. Marele premiu va fi însă un robot BB-8, care vine la pachet şi cu un tricou “Războiul stelelor”.

Ce mai aştepţi? Înscrie-te în concurs. Forţa să fie cu tine!