Acest concurs a expirat în data de 2016-03-19. Vezi concursurile active aici.
Nissan Juke ii aduce un portbagaj plin cu flori!

Concursul intitulat “Rasfat pentru jumatatea ta - o masina plina de flori de la Nissan Juke si Europa FM” se desfasoara in perioada 01 - 18 martie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul  emisiunii „Desteptarea”, de luni pana vineri, în intervalul orar 08:00 – 09:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului si sa completeze formularul de inscriere in pagina de concurs de pe website-ul www.europafm.ro: nume, prenume celui care face inscrierea, numar de telefon al persoanei respective, numar de telefon valid al iubitei /sotiei pe care doresc sa o rasfete /surprinda, orasul in care locuieste cel care face inscrierea cat si a persoanei inscriese daca acesta este diferit, si un mesaj pe care vrea sa-l transmita iubitei /sotiei. Europa FM si Nissan Juke ii vor transmite mesajul tau in cel mai frumos mod oferindu-i un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina marca Nissan Juke de catre Europa FM.

Zilnic, moderatorii emisiunii “Desteptarea” - Vlad Petreanu si George Zafiu, vor alege un mesaj care va fi citit si transmis in direct iubitei/sotiei inscrisa in prealabil si, ulterior fiind desemnata castigatoarea unui portbagaj plin cu flori livrat cu o masina marca Nissan Juke de catre Europa FM. Alegerea castigatorilor ramane exclusiv la latitudinea moderatorilor emisiunii „Desteptarea”.

In perioada 01 - 18 martie 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, in intervalul orar mentionat mai sus, de luni pana vineri, acordandu-se cate un premiu zilnic constand intr-un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina marca Nissan Juke de catre Europa FM.

Premiul consta, intr-un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina Nissan Juke acordate de catre organizator in valoare de aproximativ 600 lei (valoare cu TVA inclus)/concurs. Se vor acorda 14 premii, iar valoare totala a premiilor este de aproximativ 8.400 lei ( valoare cu TVA inclus) .

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor, mai exact numele complet si adresa de livrare a premiului.