Acest concurs a expirat în data de 2016-04-05. Vezi concursurile active aici.
Parfumurile celebre vin in aceasta primavara cu promotii pe masura.

Parfumurile celebre vin in aceasta primavara cu promotii pe masura. Infinite Love a pregatit o campanie prin tu iti alegi oricare doua parfumuri preferate și primești un roman de dragoste surpriza. Daca vrei sa-i faci un cadou persoanei iubite și nu știi ce sa alegi, cartile pot fi intotdeauna un cadou deosebit și inedit pentru iubit sau iubita.

Așa ca, Infinite Love iti provoaca toate cele 6 simturi și te invita sa dai frau liber fanteziilor tale. Alege-ti oricare doua parfumuri, pentru el sau pentru ea și caștiga garantat un roman de dragoste surpriza pe care poti sa o pastrezi sau sa o faci cadou. Cum poti participa la promotie?Comanda online sau cumpara din magazinele Infinite Love oricare doua parfumuri și vei primi cadou o carte de dragoste care sa te faca sa retraiești acele momente minunate din trecut.

Cartea vine impachetata, astfel ca romanul de dragoste pe care il vei primi va fi o surpriza, la fel ca fiecare poveste de iubire traita. Aceasta este primita pe loc direct in magazin sau livrata in pachet odata cu cele doua parfumuri cumparate sau comandate online.   Oferta este valabila la achizitionarea oricaror doua sticlute de parfum Infinite Love, pentru el sau pentru ea, in limita stocului disponibil și se aplica doar pentru parfumurile la sticlute de 100 sau 50 ml.

Promotia este valabila la nivel national, in oricare din magazinele de parfumuri Infinite Love și online pe Infinitelove.ro. Oricare doua sticlute de parfum la 100 sau 50 ml comandate iti vor aduce cadou un roman de dragoste surpriza. Poti alege din peste 300 de parfumuri de barbati sau de dama, similare cu parfumurile de lux celebre ale marilor case de parfumuri ca Dior, BVLGARI, Versace, Gucci, Hugo Boss, Burberry, Nina Richi, Lancome, Giorgio Armani, Kenzo, Lacoste, Givenchy, DKNY, Davidoff, Diesel, Paco Rabanne, Calvin Klein și multe altele!

Infinite Love este o parfumerie online care ofera o gama de peste 300 de parfumuri pentru femei și barbati, cu arome similare celor create de marile case de parfumuri.  Ceea ce este deosebit la parfumurile Infinite Love e faptul ca mentin esenta naturala a parfumului preferat și garanteaza o durata mult mai lunga a efectului, datorita concentratiei mai mare de parfum. Ai toate beneficiile parfumului preferat la un pret avantajos. Vino acum la oricare magazin Infinite Love și intra intr-o atmosfera de dragoste.

Participa la concurs in perioada 21 martie - 4 aprilie 2016 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Infinite Love, constand intr-un parfum si o carte de dragoste.