Concurs: Castiga un parfum barbatesc Mr. Burberry!

 admin  2017.01.06  Beauty,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  3309

concurs Brasty

Noul An va invita la concursul atractiv pentru un premiu parfumat!

Nu ati primit cadoul de Craciun mult dorit? Mos Craciun de anul trecut nu a stiut ce doreste inima ta? Nu-ti face griji, noi va suntem alaturi si va oferim sansa sa participati la concursul nostru care incepe in prima luna a noului an 2017.

Din amestecul aromelor de tarhon, grapefruit, cedru si nucsoara, rezulta nu numai parfumul amețitor, dar, de asemenea, un parfum pe care il puteti castiga. Parfumul este potrivit pentru barbati curajosi, care nu ezita sa participe la orice concurs si care doresc sa se asigure ca vor purta un parfum atragator in urmatoarele luni!

Regulile sunt ca intotdeauna simple, trebuie doar sa selectati raspunsul corect, completati un chestionar scurt, si apoi ramane doar sa asteptam si sa vedem daca sunteti persoana care se poate lauda cu o combinatie de ingrediente deosebite de lux, pe care parfumul Burberry Mr.Burberry il are fara indoiala!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator:

  • parfum barbatesc Burberry Mr. Burberry 150 ml

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.02.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.01.2017 pina la 31.01.2017.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brasty castiga premii castiga parfum parfum barbatesc Mr. Burberry
Premii
in valoare de

131.70
miliarde de lei,
adica
131.701.300,00
RON
10746
concursuri
expirate
49
concursuri
active

concursomani
online
orange.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma