Acest concurs a expirat în data de 2015-03-09. Vezi concursurile active aici.
Daruieste-i mamei tale o calatorie!

Concursul “Dăruieşte-i mamei tale o călătorie!”  se desfăşoară între 9 februarie – 8 martie 2015

Pentru a se înscrie la concursul “Dăruieşte-i mamei tale o călătorie!”, Participanții trebuie să răspundă la întrebarea “De ce merită mama ta o vacanţă?” în tab-ul de concurs de pe pagina de Facebook Paravion.ro şi să lase adresa de e-mail.

Textul trebuie să fie original şi să aibă până în 500 de cuvinte.

Materialele înscrise vor fi judecate de un juriu format din Remus Vişan (www.paravion.ro), Ana-Maria Caia (www.caia.ro) şi Lina Vdovîi. Câştigătorii vor fi anunţaţi până pe 16 martie 2015. În cazul în care 2 sau mai mulţi participanţi au acelaşi punctaj, Premiile vor fi atribuite prin tragere la sorţi între participanţii cu acelaşi punctaj, utilizând algoritmul random.org.

Se acordă un premiu pentru un câştigător. Acesta constă într-un pachet citybreak la Roma pentru două persoane – câştigătorul şi mama acestuia (bilete de avion cu plecare din Bucureşti, taxe de aeroport, cazare 2 nopţi, cu mic dejun inclus la hotel de 3*). Data de plecare trebuie comunicată şi confirmată către Organizator cu minim 8 săptămâni în avans, numai târziu de 31 octombrie, iar călătoria să aibă loc până în data de 31 decembrie 2015.