Acest concurs a expirat în data de 2015-10-09. Vezi concursurile active aici.
Ce truc de ingrijire a parului nu da gres niciodata in cazul tau?

Răspunde la întrebarea "Ce truc de îngrijire a părului nu dă greș niciodată în cazul tău?" și poți câștiga prin tragere la sorți un ondulator Curl Secret de la BaByliss Paris.

Curl Secret este foarte uşor de utilizat având doar 3 butoane: temperatură, timer şi directie, iar pentru fiecare buton există 3 opţiuni dedicate. Temperatura poate fi setată la 210 sau 230 de grade, praguri ce sunt marcate cu I şi II. Timerul ce determină tipul de bucle are 3 niveluri precum, 8, 10 sau 12 secunde. In functie de ce alegi poti avea bucle lejere, mai stranse sau foarte crete.

Concursul se va desfasura in perioada 25 septembrie – 8 octombrie 2015. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți pe data de 9 octombrie 2015 și va fi anunțat pe site, în postarea de concurs, dar și prin email sau la telefon.

Premiul constă într-un ondulator automat Curl Secret, de la BaByliss Paris, care va fi expediat prin curier câștigătorului.

Fiecare participant se poate înscrie o singură dată la concurs, așadar vă rugăm să vă alegeți bine sfatul pe care ni-l împărtășiți.