Acest concurs a expirat în data de 2014-09-16. Vezi concursurile active aici.
Holcimiti premiaza scoala cu un teren de nota 10!

Concursul "Holcimiti premiaza scoala cu un teren de nota 10!" este destinat tuturor cadrelor didactice cu profil activ de Facebook, interesate de participarea la acest Concurs.

Perioada de desfasurare a Campaniei este 21 august 2014 – 15 septembrie 2014.

La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, cetatean romansau strain, cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, cu varsta de peste 18 ani, care este cadru didactic la o scoala/liceu din Romania.

Pentru aparticipa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe reteaua sociala facebook si sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa  acceseze in cadrul paginii de Facebook Holcim Romania evenimentul “Holcim iti premiaza scoala cu un teren de nota 10!”
  • Sa publice pe pagina evenimentului un text în care sa specifice într-un mod cat mai convingator motivul pentru care institutia de invatamant are nevoie de reabilitarea unui teren de sport;
  • Sa specifice in postarea respectiva: numele institutiei si contactul institutiei (nr. de telefon, adresa si email), numarul elevilor care vor beneficia de premiu si performantele sportive pe care le are scoala/liceul specificat daca este cazul;  

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Concurs, acesta trebuie:

  • Sa participe la Concursul desfasurat prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia, conform mecanismului detaliat prin prezentul Regulament;
  • Sa fie persoane fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania;
  • Sa fie cadru didactic la institutia de invatamant (scoala sau liceu) pe care o introduce in concurs;
  • Cadrul didactic sa aiba acordul intitutiei de invatamant pentru a participa la concurs;

Pentru fiecare inscriere, reprezentatul Organizatorului va contacta institutia de invatamant pentru verificarea datelor de inscriere, informarea asupra conditilor de participare, colectarea informatiilor legate de starea terenului si validarea inscrierii.

Inscrierea la Concurs, se poate realiza de catre concurenti pana cel mai tarziu la data de 4 septembrie 2014, ora 23:59:59. Dupa finalizarea perioadei de inscrieri, respectiv  in perioada 4 septembrie – 8 septembrie, Organizatorul va desemna, in urma unei jurizari realizate de o comisie formata din Ioana Borangic (Manager de Comunicare, Holcim Romania), Alina Cristea (Manager Dezvoltare Durabila, Holcim Romania), Valentin Bosioc (Blogger si Personal Trainer, www.valentinbosioc.ro), Ana Maria Petcana (Jurnalist Mediafax) si Botezatu Lacramioara (Project Manager la CRSmedia), 5 scoli finaliste dintre toate scolile inscrise in Concurs de catre participantii la Concurs.

Pentru a putea fi inclusa in etapa finala a Concursului, fiecare scoala finalista, dupa anuntarea si validarea sa ca finalista, trebuie să furnizeze Organizatorului o fotografie reprezentativa a terenului de sport al scolii in care sa nu fie prezente persoane fizice. Livrarea in format digital a fotografiei cu scoala se va face pe adresa oficiala de mail a Organizatorului: communication-rom@holcim.compana pe data de 8 septembrie 2014.
Furnizarea pozei se va considera ca un acord direct din partea scolii de a folosi ulterior imaginea pe pagina de Facebook Holcim Romania pentru buna desfasurare a concursului. Fotografiile celor 5 scoli finaliste vor fi publicate intr-un album pe pagina de Facebook Holcim Romania www.facebook.com/holcimromania unde vor putea fi votate prin apasarea butonului “Like/Apreciaza”.

Pe data de 15 septembrie 2014, ora 23:59:59, scoala cu cele mai multe voturi va fi validata in calitate de castigatoare a premiului.

In cadrul acestui Concurs se va acorda urmatorul premiu:

  • Reabilitarea unui teren de sport scolar in limita unor costuri de cel mult 10.000 de euro

Juriul va acorda acest premiu tinand cont de urmatoarele criterii:

  • Maniera in care a fost redactata de catre cadrul didactic participant motivatia pentru care scoala merita acest premiu
  • Realizarea optima a lucrarii in raport cu bugetul alocat de Organizator pentru realizarea reabilitarii
  • Performantele sportive ale scolii daca scoala detine astfel de perfomante demne de mentionat
  • Numarul elevilor care vor beneficia de terenul de sport reabilitat

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lui in bani.