Acest concurs a expirat în data de 2015-05-06. Vezi concursurile active aici.
Este singurul monitor portabil care se ataseaza bebelusului, asadar poate insoti bebelusul oriunde.

Bebebliss organizeaza un nou concurs pentru parintii care isi doresc sa se asigure de sanatatea bebelusului lor. Cel mai norocos dintre participanti va primi drept premiu Monitor de respiratie Hero de la Snuza, un aparat extrem de folositor si util in cazul bebelusilor.

Acest monitor portabil are rolul de a monitoriza respiratia bebelusului si de a avertiza parintii atunci cand nu se detecteaza nici o miscare de respiratie a bebelusului timp de 20 secunde. Cu ajutorul acestui produs, scade riscul Sindromului Mortii Subite la Sugari, iar tu, ca parinte, poti sa stai linistit ca cel mic respira in mod adecvat. In cazul in care nu detecteaza miscari din partea micutului, Monitorului de respiratie – Hero de la Snuza va emite vibratii usoare care sa il ajute pe bebelus sa isi revina. De asemenea, acest aparat emite o avertizare sonora pentru a-i alerta pe parinti in cazul unor probleme de respiratie a bebelusului.

Cum poti participa la concurs

  1. Like paginii Snuza;
  2. Da share acestei postari;
  3. Lasa un comentariu la postul de concurs;

Atentie: se vor lua in calcul la tragerea la sorti doar comentarii scrise la postarea principala a concursului. Indiferent de cate comentarii vor fi lasate de un utilizator, numele acestuia se va lua in calcul o singura data la tragerea la sorti.

Concursul incepe in data de 22 aprilie si va dura doua saptamani, pana in data de 5 mai 2015. In 6 mai 2015 vom realiza tragerea la sorti prin site-ul random.org pentru a vedea care este fericitul castigator al monitorului de la Snuza.

Norocosul castigator ce va fi ales cu ajutorul site-ului random.org va primi ca premiu un Monitor de respiratie Hero de la Snuza. Acest aparat are rolul de a-i alerta de parinti in cazul in care bebelusul nu mai respira, scazand astfel riscul aparitiei Sindromului Mortii Subite la Sugari. Acest monitor a fost premiat de Chairpersons Award in 2009 si este apreciat de parinti din intreaga lume.