Acest concurs a expirat în data de 2016-02-11. Vezi concursurile active aici.
Luna februarie este dedicată dragostei.

Luna februarie este dedicată dragostei. Ți-am pregătit un concurs simpatic, pentru tine și jumătatea ta, să vă relaxați într-un cadru romantic și să vă redescoperiți sentimentele de iubire și afecțiune. Nu mai sta pe gânduri și inscrie-te la concurs, să petreci clipe frumoase împreună cu cel iubit. 

Participă şi poţi câştiga un masaj de cuplu, câte un masaj efectuat în acelaşi timp, într-un cadru special amenajat cu petale de trandafiri, şampanie, căpşuni şi ciocolată.

Masajul va fi de 90 de minute şi include împachetări cu parafină.

În plus veţi primi cadou un alt pachet al salonului Juliette ce include pentru iubită un spălat+coafat, iar pentru iubit o manichiură.

Trimite-ne răspunsul la întrebarea ”Cum te-ai gândit să-ţi răsfeţi iubitul/iubita de Sfântul Valentin” pe adresa de mail concurs@adevarulholding.ro până la data de 10 februarie 2016, ora 24:00 și abonează-te la newsletter-ul clickpentrufemei.ro şi esti înscris în concurs.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi în data de 11 februarie pe clickpentrufemei.ro.

Concursul este deschis participanţilor din toată ţara, dar premiile se acorda în Bucureşti, iar în cazul în care câştigaţi şi sunteţi din provincie va trebui sa ne confirmaţi dacă puteţi ajunge în Bucureşti să beneficiaţi de premiu sau îl acordam altui cuplu.