Acest concurs a expirat în data de 2016-06-01. Vezi concursurile active aici.
Vara aceasta ai ocazia sa iti trimiti copilul in cea mai cool tabara educationala.

Vara aceasta ai ocazia sa iti trimiti copilul in cea mai cool tabara educationala, cu invitati speciali si un mix echilibrat de activitati distractive, culturale si de dezvoltare personala! Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu in care sa ne povestesti despre cea mai frumoasa vacanta petrecuta in familie si ai sansa sa castigi un loc pentru copilul tau in Tabara din Valea Lotrului, Pensiunea Valahia. Concursul se desfasoara in perioada 12.05.2016 – 31.05.2016.

Tabara Coolturala Bookland este dedicata copiilor cu varste intre 7 - 18 ani si reprezinta un proiect cultural de amploare, unic in Romania! Aflata la cea de-a IV-a editie, tabara BookLand imbina emotiile taberelor de odinioara cu “must”-ul contemporan. Cu ajutorul zecilor de invitati din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si antreprenorilor, tinerii primesc inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.

Valea Lotrului este situata la poalele muntilor cu acelasi nume, in judetul Valcea, intr-un cadru natural de exceptie. Castigatorii vor fi cazati la Pensiunea Valahia, un adevarat colt de rai unde se pot bucura de liniste in mijlocul a 20,000 mp de vegetatie luxurianta strabatuta de paraul Vizuinilor, de cascade, lacuri cu pesti, poduri suspendate, casute in scorburi de copac, caprioare si numeroase specii de pasari, de la pauni la rate mandarin.

Drumetiile in natura le vor oferi copiilor ocazia sa traiasca aventuri de neuitat si sa dobandeasca aptitudinile necesare tehnicilor de supravietuire. Vom organiza excursii la Pestera Cascadelor, Cascada Vizuinilor si Cascada Lotrisor, dar si la Hidrocentrala Ciunget (a doua ca marime dupa Portile de Fier) sau pastravaria Bradisor. Ne vom distra impreuna si vom concura intr-o multime de activitati sportive precum echitatie, pescuit sau inot. Tinerii vor deveni astfel motivati si competitivi, descoperind totodata importanta lucrului in echipa.

Serile sunt dedicate petrecerilor tematice, imbinand perfect distractia si educatia! Seara de film sau lectura, seminarul antreprenorial in care vom face planuri de afaceri ad-hoc si sesiunile de teatru interactiv cu un actor consacrat sunt doar cateva dintre activitatile pe care le-am pregatit pentru copii. Distractia se va incheia cu un foc de tabara impresionant, care sa marcheze finalul acestei experiente de care isi vor aduce aminte mereu!

Nu mai sta pe ganduri si ofera-i copilului tau cadoul perfect pentru vacanta de vara!   

Participa la concurs in perioada 12 -  31 mai 2016, raspunde corect la intrebarea "La ce editie a ajuns Tabara Coolturala Bookland?" si poti castiga un loc pentru copilul tau in Tabara Coolturala Bookland pe Valea Lotrului!

Taberele sunt organizate astfel:

  • 31 Iulie – 7 August (grupa mica, 7-12 ani);
  • 7-14 August (grupa mare, 13-18 ani)