Acest concurs a expirat în data de 2015-09-25. Vezi concursurile active aici.
Prinde Joia Supravietuitorilor la Pro FM si te echipam de aventura!

Concursul se desfasoara in reteaua nationala a postului de radio Pro FM detinut de organizator, in perioada cuprinsa intre data de 06.08.2015 si data de 24.09.2015, in fiecare zi de joi, in programul matinal.

Astfel, intre 6 august si 24 septembrie 2015, in fiecare zi de joi, la matinal, intre orele 06.30 si 10.00 se va desfasura o singura sesiune de concurs. Sesiunea de Concurs dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului. Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va deschide o tema cu un subiect legat de aventuri din natura, aventuri de o vara, aventuri pe canicula etc. Dj-ul/ dj-ii ProFM da semnalul de incepere a concursului si roaga ascultatorii sa sune si sa povesteasca si ei o aventura legata de tema zilei. Se vor lua in direct primele trei telefoane primite. Ascultatorii vor povesti si DJ-ul/ dj-ii ProFM va alege povestea castigatorare. Ex. DJ-ii ProFM aleg cel mai inspirat raspuns.

Participantul declarat castigator in cadrul unei Sesiuni de concurs nu mai poate participa la alte sesiuni ale Concursului.

In cadrul Concursului se acorda nu numar de 8 premii, respectiv 8 kituri de supravietuitor, pentru ascultatorii desemnati castigatori in cadrul Campaniei. Fiecare ascultator ProFM desemnat castigator in cadrul prezentei Campanii va castiga un singur premiu constand intr-un kit de supravietuitor. Fiecare premiu este constituit dintr-un kit de supravietuitor compus din: 1buc Cutit Gerber Bear Grylls Paracord, 1 buc Fluier Gerber Bear Grylls, 1 buc Multi-Tool Compact Gerber Bear Grylls.

Desemnarea Castigatorilor se face de catre organizator.