Acest concurs a expirat în data de 2015-03-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga distractie la greu!

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 19.01.2015 ora 12.00.00 – 05.03.2014 ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • sa urmeze pasii astfel:
  1. sa acceseze pagina concursului si completeze formularul de date personale cu: nume si prenume, telefon, email;
  2. sa refaca imagini/poze publicate online si care evidentiaza luxul (masini scumpe, excursii exotice, haine de “firma” etc) in alte imagini/poze intr-o maniera mai simpla, mai naturala, folosind “bani putini”. In loc de o mana accesorizata cu bratari cu briliante, participanti isi vor putea face o poza cu aceesorii de festival etc;
  3. sa incarce fotografia pe canalele de social media folosind hashtag-ul #distractiecubaniputini pentru a aparea pe site. Participantul are posibilitatea sa incarce direct pe site fotografia pentru a intra in campanie.
  4. sa fie de acord cu regulamentul campaniei promotionale;

In cadrul campaniei participantii se mai pot inscrie:

  • prin intermediul retelelor Twitter si Instagram prin incarcarea fotografiei, care trebuie sa fie conforma cu mecanismul campaniei folosind hashtag-ul #distractiecubaniputini. Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe twitter.com sau pe instagram.com/ (in cazul in care au deja cont de utilizator)
  • prin intermediul bannere-lor online ce vor putea fi accesate din paginile: cinemagia.ro, Stirileprotv.ro, Sport.ro, Protv.ro. Participantii se vor putea inscrie in concurs prin completarea formularului de date personale cu: nume si prenume, telefon, email; refacerea imagini/poze publicate online si care evidentiaza luxul (masini scumpe, excursii exotice, haine de “firma” etc) in alte imagini/poze intr-o maniera mai simpla, mai naturala, folosind “bani putini”. In loc de o mana accesorizata cu bratari cu briliante, participanti isi vor putea face o poza cu aceesorii de festival etc; incarcarea fotografiei pe canalele de social media folosind hashtag-ul #distractiecubaniputini pentru a aparea pe site; acordul cu regulamentul campaniei promotionale;

Un participant se poate inscrie de mai multe ori in competitie, dar cu fotografii diferite. Anuntarea castigatorilor se va face online, in sectiunea dedicata castigatorilor pe site-ul kfc.ro/smartkids/ pana la data de 31.03.2015.

Aprobarea unui material se va face in cel mai scurt termen posibil, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la trimiterea sa de catre un Participant.

In cadrul Campaniei, premiile oferite constau in: 

  • 230 x Smart Meniu KFC
  • 21 x Bratara Fitbit Flex Activity and Sleep 
  • 1 x Telefon mobil Apple iPhone 6, 16GB

Pentru premiile acordate prin momente norocoase castigatorii vor primi un vocuher pe email dupa ce se incheie procesul de validare. Acestea vor putea fi utilizate pana pe 06.03.2014. Premiile oferite prin tragere la sorti vor fi expediate castigatorilor de catre Agentii, la adresele indicate de catre castigatori, pe cheltuiala Organizatorului, prin curierat rapid, ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, in termen de maxim 40 de zile lucratoare de la incetarea Campaniei si validarea premiilor.