Acest concurs a expirat în data de 2014-09-09. Vezi concursurile active aici.
Noriel prezinta oferta sa Back to School!

Noriel prezinta oferta sa Back to School, presarata cu jocuri educative si rechizite haioase pentru a transforma intoarcerea la scoala intr-un eveniment mult dorit. Oferta este disponibila in intreaga retea de 42 de magazine din 25 de orase sau online, pe www.noriel.ro.

15 septembrie este o data cu puternice emotii atat de partea copiilor, cat si de partea parintilor. De aceea parintii trebuie sa pregateasca un moment frumos, asteptat cu nerabdare, in care copiii se bucura din nou de colegi, iar parintii de putin mai mult timp pentru ei.

De aceea, Noriel intampina noul an scolar alaturi de copii si parinti cu reduceri de pana la 50% la seturi de rechizite cu personajele preferate ale copiilor si oferte pentru jocurile lor cele mai populare ghiozdane Spider-Man, Barbie, Cars complet echipate sau personajele Disney consacrate precum Mickey Mouse, Minnie, Sofia sau Violetta, penare, carioci, creta si creioane dintre cele mai colorate le pot da copiilor un motiv în plus pentru a astepta cu nerabdare prima zi de scoala.

 

Noriel

 

Castiga un ghiozdan complet echipat cu Spider-Man, daca ai un baiat, si Barbie, daca ai o fata, raspunzand la intrebarea:

Cate magazine de jucarii Noriel sunt in Romania?

  •  13
  •  25
  •  42