Acest concurs a expirat în data de 2014-11-02. Vezi concursurile active aici.
Primesti e-readerul cu 100 de carti preinstalate.

E timpul să-ți muți biblioteca pe stick și să o iei cu tine pretutindeni, folosind unul dintre cele mai performante e-readere de pe piața: Evobook 3, oferit de Evolio.

Mai mult: primești e-readerul cu 100 de cărți preinstalate, în valoare de peste 200 de lei, și un Gift Card de 20 de lei cu care îți poți achiziționa orice carte dorești de aici.

Ce trebuie să faci

Tot ce ai de făcut este să te abonezi la Newsletter-ul nostru pe mail și vei primi zilnic ultimele noutăți de pe Hyperliteratura, informații proaspete despre ultimele apariții editoriale, recenzii, interviuri, articole și editoriale.

Înscrie adresa ta de e-mail, completează codul anti-spam ce se va genera și (!) nu uita să confirmi abonarea ta, accesând link-ul ce îl vei primi pe mail. Și ești automat înscris în concurs.

Abonându-te la Hyperliteratura în perioada 20 septembrie – 1 noiembrie, vei fi automat abonat și la Newsletter-ul Evobook.ro

Cei care s-au abonat deja la Hyperliteratura participă automat la concurs. Câștigătorul va fi ales aleatoriu din lista de abonați pe 1 noiembrie.