Acest concurs a expirat în data de 2016-05-12. Vezi concursurile active aici.
Junior Adventure Team este un program educational optional.

Junior Adventure Team este un program educaţional opţional care are ca misiune crearea unui mediu în care copiii pot învăţa şi se pot distra în acelaşi timp. Scopul acestor programe este de a permite copilului să înveţe lucruri noi prin joacă şi relaxare, să fie el însuşi, să se exprime liber, să exploreze şi să descopere lucruri care sunt noi pentru el, făcând astfel conexiuni cu lucrurile pe care le ştie deja, să înveţe, să înţeleagă lumea şi oamenii cu care interacţionează, să-şi dezvolte abilităţi de comunicare şi să construiască relaţii frumoase cu cei din jur.

Junior Adventure Team oferă programe pentru copii cu vârste între 4 şi 13 ani, dezvoltate în funcţie de vârsta şi etapa de dezvoltare a copilului. Echipa Clever Children este o echipă tânără, educatori şi psihologi, acreditaţi Clever Children, care se adreseaza tuturor cursanţilor cu bunăvoinţă, răbdare, prietenie, responsabilitate şi respect.

Cum poţi participa la concurs în 3 paşi simpli:

  1. Intră pe site-ul Clever Children - Vatra Luminoasă;
  2. Citeşte informaţiile despre cursurile oferite de echipa Clever Children - Vatra Luminoasă;
  3. Alege cursul potrivit copilului tău şi descrie în câteva cuvinte, de ce i se potriveşte.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aibă cont pe www.eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 27 aprilie - 11 mai 2016.

Extragerea câştigătorului este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 11 mai 2016. Premiul va consta într-un curs de dezvoltare pentru copii, la alegere din lista cursurilor oferite de Junior Adventure Team. Toţi participanţii la concurs vor primi un voucher cu reducere 20% pentru prima lună, la orice curs organizat de echipa Jat. Voucherul va fi trimis pe email după terminarea concursului.