Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Filmeaza-te mancand inghetata Corso intr-un mod trasnit si original si poti castiga un congelator plin cu inghetata.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada de 09 iunie 2016 ora 00:00:01 si va dura pana la 30 iunie 2016 ora 23:59:59.   

Pentru a putea participa in cadrul campaniei, un participant trebuie sa realizeze si sa incarce pe pagina de facebook Inghetata Corso un filmulet, folosind hashtag-ul #ConCorso in textul postarii, care sa includa si o inghetata Corso. Materialul video poate fi un video normal sau o executie speciala, de tipul: gif, slowmo, timelapse etc. Durata materialului trebuie sa fie de maxim 60 de secunde.

Premiile oferite in cadrul acestei campaniei sunt:   

  • Vitrina frigorifica Corso UDD200
  • Inghetata Corso – 9 baxuri de inghetata Corso (cornet si stick) diverse sortimente   

Castigatorul va fi desemnat prin jurizare. Jurizarea va fi realizata de membrii juriului prin note oferite sunt de la 1 la 5, pentru fiecare criteriu in parte, iar nota finala va fi compusa din suma notelor oferite in functie de cele 4 criterii de jurizare de mai jos. 

Criterii de jurizare:

  • Exprimarea convingatoare a ideilor personale in cadrul temei concursului
  • Claritatea exprimarii 
  • Originalitate si creativitate 
  • Integrarea inghetatei Corso in materialul video, conform provocarii

In termen de maxim 3 zile lucratoare de la momentul desemnarii castigului, castigatorul va fi contactat pe adresa de facebook cu care s-a inscris pentru a fi informat in legatura cu premiul castigat si procedura de validare.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil aici.