Acest concurs a expirat în data de 2017-02-15. Vezi concursurile active aici.
Pune un lacat al iubirii, fa o declaratie de dragoste pentru jumatatea ta, iar Kiss FM si TransferGo te trimit intr-un weekend romantic la Paris.

Concursul “KISS4LOVE” se va desfasura in intervalul 1 - 14 februarie 2017, in zilele de luni pana vineri.

Pentru a se inscrie in cursa pentru castigarea premiilor campaniei, pe perioada desfasurarii acesteia, un participant va trebui sa isi creeze cont pe sectiunea de concurs dedicata Campaniei de pe pagina web www.kissfm.ro, acesta trebuie sa inregistreze o singura data, un cont cu o adresa de email valida, nume complet, adresa, localitate, data nasterii si telefon mobil. Nu este permisa inscrierea a doi participanti pe aceeasi adresa de email, acelasi nume sau numar de telefon mobil. 

Dupa inregistrarea in campanie, participantul are posibilitatea de a alege un loc liber de pe podul virtual construit in pagina de concurs, alege un prieten/prietena careia ii transmite declaratia de dragoste, compune declaratia de dragoste si alege o culoare pentru lacat, dupa care apasa butonul OK.

In fiecare zi, de luni pana vineri, din totalul mesajelor inscrise la campanie, realizatorii emisiunii Razi cu Sergiu si Andrei vor alege unul dintre mesajele inscrise la Campanie. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei. Decizia acestora este finala si definitiva, cu exceptia descalificarii in urma nerespectarii prezentului regulament. Pentru a fi validat ca fiind castigatorul premiului zilnic, in valoare de 100E, participantul care a trimis mesajul ales trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii.

La finalul campaniei, din totalitatea participantilor inscrisi in Campanie, va fi extras, cu ajutorul unui soft de extragere random, castigatorul marelui premiu: un city break pentru doua persoane la Paris.

Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si reale. In caz contrar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula contul respectiv si de a-l descalifica pe participant.

În cadrul campaniei se vor acorda: 

  • 10 premii in valoare de 100 E fiecare (premiile zilnice, oferite de luni pana vineri in cadrul emisiunii matinale Razi cu Sergiu si Andrei);
  • 1 city break pentru doua persoane la Paris: transport cu avionul si cazare la hotel de 3* pentru 2 nopti, cu mic dejun inclus. Valoarea aproximativa a premiului este de 700E;

Castigatorii premiilor zilnice de la matinalul Razi cu Sergiu si Andrei vor fi desemnati de catre realizatorii emisiunii. Decizia lor este finala.

Castigatorul marelui premiu va fi desemnat aleator, cu ajutorul unui soft de extragere random, din totalitatea participantilor inscrisi conform Regulamentului la campanie.