Acest concurs a expirat în data de 2015-09-09. Vezi concursurile active aici.
Inscrie un proiect care incurajeaza ingrijirea dintilor si poti castiga marele premiu.

Campania “Ambasadorii Zambeste Romania” se desfasoara in perioada 21 aprilie – 8 sepembrie 2015.

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web facebook.com si sa  acceseze in cadrul paginii  de Facebook Zambeste R omania aplicatia  “Ambasadorii Zambeste Romania”.

Inscrierile in competitie se pot face parcurgand urmatorii doi pasi:

  1. Inregistrarea in aplicatie ca Ambasador cu datele individuale si date de contact;
  2. Inscrierea unui proiect prin care participantul urmareste sa schimbe atitudinea sau comportamentul celor apropiati si sa incurajeze o mai buna ingrijire orala. Informatii necesare pentru inscrierea proiectului:  
    • Nume proiect
    • Numar de beneficiari estimati: persoane care vor interactiona direct cu proiectul, care vor avea un beneficiu direct dupa ce vor lua parte sau vor fi expusi proiectului  
    • Problema identificata: detalii despre neajunsurile identificate, fie ca sunt de natura materiala, de informare, emotionale (frica de a merge la medicul dentist) sau de alta natura  
    • Solutie identificata: planul proiectului, cu principalele actiuni planificate si rezultatele planificate/obtinute
    • Fotografii sau video (minim unul, maxim cinci elemente). Responsabilitatea pentru fotografiile/clipurile video incarcate (inclusive, dar fara a se limita la drepturile de proprietate intelectuala, legea 667/2001) apartine in totalitate Participantului, GSK si Organizatorul neavand nici o resposabilitate.

Inscrierea in cadrul competitiei va fi realizata de o singura persoana care indeplineste conditiile prezentului regulament.

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia, conform mecanismului detaliat prin prezentul Regulament;  
  • Sa fie persoana fizica cu domiciliul in Romania;  
  • Sa fi completat corect toate campurile din sectiunea “Fii ambasador Zambeste Romania!” si “Inscriere proiect”  
  • Proiectul va fi validat si va deveni vizibil in aplicatie in termen de 48 de ore, dupa moderarea lui;
  • Confirmarea publicarii proiectului inscris se va realiza prin e‐mailul comunicat in sectiunea “Devino Ambasador”;

Pentru a avea o inscriere eligibila in competitia finala, concurentul trebuie sa aiba inscrierea sa marcata ca “Finalizat” din pagina de aplicatie numita “Proiectul meu”, pana in data de 31 august, ora 23:59:59. Fiecare inscriere marcata ca fiind finalizata va fi evaluata de organizatori. Concurentul are dreptul sa editeze proiectul si sa adauge informatii, fotografii sau filme pana la data de 31 august, ora 23:59:59. Concurentul poate incuraja utilizatorii de Facebook sa ii sustina proiectul inscris, prin voturi si “share”‐uri.

Inscrierea la Campanie, se poate realiza de catre concurenti pana cel mai tarziu la data de 31 august 2015 ora 23:59:59. Voturile vor putea fi acordate participantilor de catre alti utilizatori de Facebook o singura data pe toata durata Campaniei.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda urmatoarele premii:

  • 1 premiu constand intr‐o excursie de 3 nopti in Bruxelles pentru doua persoane; Persoana va primi un voucher in valoare de 1.000 euro (TVA inclus) de la agentia de turism Happy Tour, valabil sase luni de zile în perioada 20 septembrie 2015 – 20 martie 2016, ce va reprezenta necesarul pentru o excursie la Bruxelles, incluzand transport, cazare si biletul pentru un tur VIP in cadrul Comisiei Europene si Parlamentului European. De asemenea castigatorul va beneficia de un kit de produse de ingrijire orala pentru un an (12 paste de dinti Aquafresh, 6 ape de gura Aquafresh, 4 periute de dinti Aquafresh) si de un interviu în cadrul uneia dintre emisiunile La Maruta, difuzata de Pro TV in luna septembrie.
  • 10 premii catre urmatoarele 10 proiecte clasate constand in produse de ingrijire orala pentru un an (12 paste de dinti Aquafresh, 6 ape de gura Aquafresh, 4 periute de dinti Aquafresh / per premiu)

Premiul va fi acordat  avand in vedere cel mai mare scor de interactivitate, cumuland:  

  • Numarul de voturi primite pe proiectul inscris;
  • Numarul de share‐uri pe proiectul inscris (share‐uri vizibile pe platforma);
  • Numarul de comentarii primite pe proiectul inscris;

Castigatorii vor fi selectati dintre cei care au avut proiectul inscris marcat ca finalizat pana la termenul limita de 31 august 2015, ora 23:59:59. Castigatorii  premiilor vor fi contactati de catre reprezentantii Organizatorului pe adresa de email pe care au completat‐o in cadrul aplicatiei prin intermediul careia s‐au inscris, in perioada 1 septembrie – 8 septembrie 2015, dupa desemnarea proiectelor cu cel mai mare scor de interactivitate.