Acest concurs a expirat în data de 2016-09-01. Vezi concursurile active aici.
Paseaza pe StradaIT, prietenii abia asteapta!

Pe StradaIT, Campionatul European inseamna mai mult decat sa stam cu o bere in mana sa ne uitam la cum joaca altii! Noi vrem sa fim parte din meci, sa pasam, sa jucam, si sa trecem chiar noi prin toate etapele campionatului: calificari, grupe, sferturi, semifinale, finale...plus sa ne bucuram de Marele Premiu! 

Asadar, vecine, ce ai de facut intre 10 iunie si 31 august 2016 este descris in pasi mai jos (oricare dintre pasi parcurgi, ai de castigat si, bineinteles, cel mai mult castigi daca faci toti pasii!):

  • Calificari: Inscrie-te la newsletter si ai un voucher de 30 de lei.
  • Paseaza-l la 10 prieteni si este in sferturi cu echipa ta de 11.
  • Sferturi: Toti cei care folosesc voucherul de 30 de lei se califica in semifinale cu un nou voucher, de 50 de lei.
  • Semifinale: Folositi voucherul de 50 de lei si sunteti in finala pentru Premiul cel mare.
  • Marea finala: prin tragere la sorti, castiga un city break in tara care castiga Campionatul European!

Daca esti deja inscris la newsletter, nu-ti face griji, esti deja calificat in sferturi (avem pregatit pentru tine un voucher de 30 de lei). Daca nu gasesti vocherul in newsletterul nostru, da-ne de stire!

Termeni folositi:

  • prin "paseaza" te invitam sa oferi voucherul nostru si prietenilor tai, caci fiecare voucher este valabil pentru 11 cumparaturi diferite (11 comenzi)
  • prin "folosire voucher" intelegem plasarea unei comenzi in care folosesti voucherul primit. O anulare a comenzii din vina noastra nu va afecta calificarea ta. Daca insa anulezi tu comanda, atunci si participarea respectiva se incheie.

Mecanismul, descris pe scurt, este: 

  • Te inscrii la newsletter (si confirmi inscrierea dand click pe linkul din mailul primit) => primesti un voucher de 30 de lei
  • Folosesti voucherul de 30 de lei intr-o comanda (de minim 200 de lei) => primesti un voucher de 50 de lei
  • Folosesti voucherul de 50 de lei intr-o comanda (de minim 200 de lei) => intri in tragerea la sorti pentru City Break-ul oferit ca Premiul Finalei! 

Dupa fiecare pas parcurs, noi te vom contacta pentru a-ti comunica codul voucherului meritat plus, desigur, daca ai castigat marele premiu, asadar ai grija sa ne oferi o adresa de mail valida. Daca nu vezi mailul de la noi in maxim 48 de ore de la comanda, este bine sa verifici si in spam si, daca nu gasesti nici acolo mesajul de la noi, da-ne de stire, sa vedem ce s-a intamplat. 

Toate voucherele sunt valabile pana la data de 31 august 2016. 

Pentru folosirea unui voucher trebuie sa plasezi o comanda minima de 200 de lei. 

Castigatorul/castigatoarea CityBreak-ului va fi extrasa prin tragere la sorti dintre cei care s-au calificat in finala, in prima saptamana din septembrie 2016. Excursia in sine, facuta in tara castigatoare a Campionatului European, se va face in septembrie/octombrie 2016, la o data convenita de comun acord cu vecinul/vecina castigator/castigatoare.

Prin participare, daca ești câștigător, ne dai acordul sa comunicam numele tau, orasul in care locuiesti si orasul in care vei face calatoria.

Hai, ca s-a auzit fluierul arbitrului, campionatul a inceput deja!