Acest concurs a expirat în data de 2016-11-01. Vezi concursurile active aici.
Concursul de toamna pentru un ceas cu stil Timex.

Vara a trecut, iar pentru noul sezon de toamnă am pregatit pentru voi un alt concurs interesant. De data aceasta puteți concura pentru un ceas perfect bărbătesc Timex T2N700, care nu numai că este elegant, dar, de asemenea, și foarte modern.  

Cadranul negru în combinație cu elemente aurite, dă o notă irezistibilă aspectului, și cureaua din piele maro doar confirmă faptul că acest ceas este lider absolut. Cireașa de pe tort sunt multitudinea funcțiilor pe care acesta le deține, ca de exemplu iluminatul, calendar, indicator dată și altele.

Regula este simplă ca de obicei – răspundeți la o intrebare simplă, completați formularul scurt și astfel sunteți automat înscriși la concurs. Nu ezitati, înscrieți-vă chiar astăzi!

Premiul va fi oferit câştigătorului în urma tragerii la sorţi ale răspunsurilor corecte la întrebare. Fiecare participant poate răspunde la întrebare o singura dată. În urma concursului se va acorda premiul urmator:

  • un ceas perfect bărbătesc Timex T2N700

Câştigătorul va fi anunţat prin e-mail după evaluarea concursului, cel mai târziu până la data de 15.11.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.10.2016 pina la 31.10.2016.