Acest concurs a expirat în data de 2016-06-01. Vezi concursurile active aici.
Concursul lunii Mai pentru un ceas de dama trendy!

O luna noua = concurs nou! Participati la concurs pentru un ceas de dama trendy de la faimoasa creatoare D. Karan New York. Mandra de bijuteria argintie de pe incheietura mainii poti fi chiar tu! Ceasul NY 8251 are cadran tip analog, care este protejat de geam mineral. Acesta este impodobit cu pietricele de zirconia, care dau o nota eleganta, si se potrivesc fiecarei femei care este atrasa de accesoriile moderne si fine. 

Regula este foarte simpla ca intotdeauna. Raspundeti la intrebare. Daca nu stiti raspunsul, atunci cu siguranta il veti gasi in paginile magazinului Brawat online, apoi completati formularul, pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un ceas DKNY NY 8251.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.06.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.05.2016 pina la 31.05.2016.