Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cadou de Craciun unc fashion!

Profita de concursul nostru cu ocazia sarbatorilor de iarna si castiga un ceas de lux marca Brawat. Aceste ceasuri unisex unice sunt inspirate de minimalismul si tendintele contemporane. Datorita design-ului foarte "simplu si clasic" il puteti purta cu orice tinuta si in orice imprejurare sau eveniment social.

Pentru a deveni fericitul purtator al aceastui ceas deosebit este nevoie doar de raspunsul la o intrebare simpla si completarea unui scurt formular cu datele de contact.

Regulile sunt simple ca intotdeauna. Raspunde la intrebarea "Din ce material este conceputa sticla ceasului?", completeaza un scurt chestionar, iar apoi norocul sa fie de partea ta!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un un ceas de lux marca Brawat.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.01.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.12.2016 pina la 31.12.2016.