Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
O data cu sosirea lunii Septembrie vine si un nou concurs pentru un ceas digital Casio LA680WGA-1D.

O data cu sosirea lunii Septembrie vine si un nou concurs pentru un ceas digital Casio LA680WGA-1D.

Acest ceas te cucereste cu stilul retro, care arata foarte elegant, datorita combinatiei alese de culori – negru si auriu, si va ofera, in afara ecranului standard mai multe caracteristici interesante si utile cum ar fi cronometru, alarma, calendar automat si altele. Dati o sansa stilului retro si imbogatiti-va garderoba cu acest accesoriu imaginativ care se potriveste perfect pe incheietura mainii la orice ocazie.

Regulamentul este simplu ca intotdeauna – raspundeti la o intrebare usoara, completati un scurt formular si astfel participati automat la concursul nostru.

Regulile concursului sunt ca deobicei foarte simple. Raspundeti la intrebarea "In ce ani a inceput brandul Casio sa fabrice ceasuri?" si completati formularul cu informatiile de contact.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator:

  • un ceas de dama Vintage

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.07.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.09.2016 pina la 30.09.2016.