Acest concurs a expirat în data de 2016-11-28. Vezi concursurile active aici.
Arata-ne cel mai funny selfie, creat cu ajutorul filtrelor de Snapchat, pune hashtag-ul #snapfie si poti fi chiar tu castigatorul!

Concursul "Best Snapfie” este organizat si desfasurat prin intermediul aplicatiilor/siteurilor de socializare Facebook si Instagram in perioada 12 noiembrie – 27 noiembrie 2016.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  1. Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii concursului ;
  2. Inscrierea se va face exclusiv in perioada concursului;
  3. Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe pagina de socializare Instagram si/sau pe pagina de socializare Facebook (in cazul in care au deja cont de utilizator);
  4. Participantii trebuie sa interactioneze cu pagina de Instagram Samsung Romania sau pagina de Facebook Samsung Romania si sa posteze o poza de tip “selfie” pe profilul propriu de Instagram sau pe pagina de Facebook Samsung Romania, care sa fie insotita de hashtag-ul #snapfie .

Respectand pasii de mai sus, Participantii intra automat in Concurs pentru premiu.

In cadrul promotiei se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatorul premiu:

  • Ceas Smartwatch Samsung GearFit 2.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor castigate.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui Notar Public, in data de 28.11.2016.