Acest concurs a expirat în data de 2016-10-12. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Herbagetica si Vegis!

Noul blender personal Breville Blend-Active® Pro cu recipient sport portabil te ajută să-ți menții un stil de viață fresh și activ cu smoothie-uri sănătoase zi de zi. Blend-Active® Pro îţi oferă posibilitatea să prepari smoothie-uri din fructe și legume, sucuri cu gheaţă, băuturi pentru micul dejun, shake-uri și mixuri de proteine ideale pentru sesiunile de antrenamente, toate la o simplă apăsare de buton. Trebuie doar să adaugi ingredientele preferate pentru smoothie-uri și shake-uri, mixezi şi eşti gata de plecare!

Comandă cel puțin un produs Herbagetica în perioada 27 septembrie - 11 octombrie 2016 și intri automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unui blender Breville Active PRO sau a uneia dintre cele 10 umbrele Herbagetica!

Concursul se desfășoară în perioada de 27 septembrie - 11 octombrie 2016. Sunt validate toate comenzile plasate în perioada de 27 septembrie - 11 octombrie 2016, indiferent de valoarea lor, care conțin cel puțin un produs Herbagetica, au fost efectuate și au intrat în posesia destinatarului până la data extragerii. Nu intră în concurs comenzile anulate, refuzate sau returnate.

Premiile:

  • 1x Blender Breville Active PRO

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți pe 14.10.2016 și va fi anunțat prin email.