Acest concurs a expirat în data de 2015-07-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga un avion de la Airfield si Kiss FM.

Campania “Castiga un avion de la Airfield si Kiss FM” va incepe in data de 29.06.2015 si se va desfasura, in fiecare zi, de luni pana vineri, pana la data de 24.07.2015, inclusiv. 

Pentru a se inscrie in cursa pentru castigarea premiilor zilnice acordate de luni pana vineri, pe perioada desfasurarii campaniei, precum si a premiului cel mare constand intr-un avion ultrausor de doua locuri, la finalul campaniei, un participant va trebui sa isi creeze cont pe sectiunea de concurs de pe pagina web kissfm.ro. In sectiunea de concurs, participantii vor gasi o harta a Romaniei, impartita de o serie de radare in mai multe zone geografice.

In fiecare zi, pe postul de radio Kiss FM, realizatorii emisiunii Razi cu Sergiu si Andrei vor mentiona zona geografica de pe pagina de concurs a campaniei deasupra careia radarul a detectat ca survoleaza avionul Airfield Kiss FM.  Participantii la campanie vor trebui sa identifice, pe harta Romaniei de pe pagina de concurs, din totalitatea avioanelor care survoleaza zona, avionul Airfield Kiss FM. Identificarea avionului Airfield se va face prin click pe fiecare avion in parte. Avionul inscriptionat Airfield Kiss FM isi va schimba culoarea in rosu in urma click-ului, semnalizand astfel identificarea sa de catre participantul la campanie.

Un participant la campanie poate sa descopere o singura data pe zi, in fiecare zi, de luni pana vineri, un avion inscriptionat Airfield Kiss FM. Dupa identificarea avionului pe harta de joc, participantul isi aloca o sansa la castigarea marelui premiu pus in joc. Fiecare avion descoperit (prin participare de luni pana vineri, pe perioada desfasurarii campaniei) reprezinta o sansa la castigarea marelui premiu din cadrul campaniei – avionul ultrausor de doua persoane. La descoperirea avionului Airfield Kiss FM participantul va primi un mesaj de confirmare a faptului ca a descoperit avionul corect, in acest mod alocandu-si o sansa la marele premiu.

Un participant la campanie poate sa descopere, pe parcursul desfasurarii campaniei, maximum 20 de avioane Airfield Kiss FM, reprezentand 20 de sanse la castigarea marelui premiu.

Suplimentar, in fiecare zi, de luni pana vineri, participantii la campanie pot castiga cate doua bilete (abonament pentru toate zilele) la festivalul Airfield, care va avea loc pe aerodromul Cisnadie / Sibiu / Magura, in perioada 30 iulie – 2 august 2015.

Catigatorii premiilor zilnice sunt desemnati direct pe site-ul kissfm.ro - prin afisarea unui mesaj care anunta participantul la campanie ca a fost extras drept castigator, printr-un soft de extragere random. Conditia de a participa la extragere este aceea de a da un click in ziua respectiva pe oricare dintre avioanele care survoleaza pe harta de joc, inclusiv avionul Airfield Kiss FM.

Castigatorul marelui premiu al campaniei va fi anuntat pe data de 24 iulie 2015, in cadrul emisiunii Razi cu Sergiu si Andrei, difuzata in intervalul orar 6:00-10:00 a.m. pe postul de radio Kiss FM.

Vor intra in cursa pentru marele premiu al campaniei toti participantii care au cel putin o sansa inregistrata pana in ziua de vineri, 24 iulie, pana la ora 9:00 a.m. O sansa inseamna ca, pe perioada desfasurarii campaniei, un participant a gasit cel putin o data un avion inscriptionat Airfield Kiss FM.

In cadrul campaniei se vor acorda: 

  • cate 5 premii zilnice constand in cate doua invitatii (abonament pentru toate zilele) la festivalul Airfield ce se va desfasura la Sibiu in perioada 30.07 – 02.08.2015;
  • marele premiu al campaniei – un avion ultrausor cu doua locuri – model Apollo Fox in valoare de 111.000 RON.

Câstigatorii premiilor zilnice vor fi desemnati aleator, cu ajutorul unui soft de extragere random, iar castigatorul marelui premiu va fi desemnat prin tragere la sorti, cu ajutorul unui soft de extragere random.

Castigatorul marelui premiu va fi anuntat, in direct, pe postul de radio Kiss FM, vineri, 24 iulie 2015, in intervalul orar 9:00 - 10:00, in cadrul emisiunii matinale de la Kiss FM, Razi cu Sergiu si Andrei.