Acest concurs a expirat în data de 2015-10-16. Vezi concursurile active aici.
Transfera si castiga cu M-Pesa.

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in perioada 15 Iulie 2015, de la ora 00.00.00 - 15 Octombrie 2015, pana la ora 23:59:59. 

La Campanie poate participa orice persoana fizica, utilizator activ în perioada Campaniei (care nu a fost suspendat) al serviciilor de transfer de bani M-Pesa, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania, sau cetatean strain rezident pe teritoriul Romaniei, care a implinit varsta de 14 ani la data demararii Campaniei.

Utilizatorii M-Pesa care realizează cu succes un transfer de bani către un alt utilizator M-Pesa în sumă minimă de 30 de lei, în perioada Campaniei, sunt înscrisi automat in Campanie.

Un participant eligibil la Campanie poate să participe la o singură tragere la sorti într-o lună, indiferent de numărul total al tranzactiilor realizate cu succes si în sumă minimă de 30 de lei.

Participantul care nu doreste sa participe la Campanie ca urmare a achizitionarii serviciului promovat va putea solicita gratuit, in orice moment, sa nu mai participe la Campanie prin telefon la *789 (apel gratuit pentru clientii Vodafone). Ulterior acestei solicitari, Participantul nu va mai primi mesaje cu continut promotional privind Campania, nu va mai participa la tragerile la sorti ulterioare inregistrarii cererii sale si isi va pierde dreptul de a castiga unul dintre premiile din cadrul Campaniei.

Premiile sunt oferite de Organizator prin tragere la sorti. Premiile oferite Participantilor desemnati castigatori in cadrul Campaniei sunt urmatoarele:

  • a. câte 5 premii în bani, acordate zilnic (premii zilnice). Se acorda zilnic câte 5 premii constand in suma de 500 de lei (valoare neta) fiecare, ce va fi plătită în contul M-Pesa al câstigătorului. Astfel, se acorda în total 465 de premii zilnice pe toată Durata Campaniei. Vor participa la extragerea pentru castigarea unui premiu zilnic acei Participanti care, pe durata unei zile anterioară tragerii la sorti, transferă cu succes prin M-Pesa către un alt utilizator M-Pesa o sumă minimă de 30 de lei.
  • b. un autoturism marca Dacia Duster, acordat la sfarsitul Campaniei. Se acordă un autoturism marca Dacia Duster in valoare de 16.114 euro, inclusiv TVA. Vor participa la extragerea pentru castigarea autoturismului marca Dacia Duster acei Participanti care, în perioada Campaniei, transferă cu succes prin M-Pesa către un alt utilizator M-Pesa o sumă minimă de 30 de lei, inclusiv participantii declarati câstigători la oricare dintre premiile zilnice.

Tragerile la sorti sunt programate dupa cum urmeaza:

  • zilnic, de luni până vineri, începând cu data de 16 iulie 2015, pentru ziua anterioară, in vederea desemnarii castigatorilor si rezervelor pentru premiile zilnice. Tragerile la sorti pentru acordarea premiilor aferente tranzactiilor efectuate în zilele de sâmbătă si duminică se vor desfasura în ziua de luni imediat urmatoare.
  • pe data 18 octombrie 2015 pentru tragerea la sorti a premiului în natură, o Dacia Duster.