Acest concurs a expirat în data de 2014-09-08. Vezi concursurile active aici.
Campania Viceroy “Premii pentru tine”

Campania Viceroy “Premii pentru tine” va incepe la data de 28 Iulie 2014 (ora 00:00:00) si se va incheia la data de 7 Septembrie 2014 (ora 23:59:59), inclusiv. 

Produsele participante la campania Viceroy “Premii pentru tine” sunt pachetele de tigarete:

  • Viceroy 100 cu banda de desigilare a pachetului galbena, pe care e tiparit mesajul „PROMO”;
  • Viceroy King Size Red cu banda de desigilare a pachetului galbena, pe care e tiparit mesajul „PROMO”;
  • Viceroy Black si Viceroy White, pachete editie limitata, cu banda de desigilare a pachetului galbena, pe care e tiparit mesajul „PROMO”.

Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un talon pe care este tiparit un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Pentru a participa la aceasta campanie, consumatorii adulti si fumatori trebuie:

  • Sa indeplineasca dreptul de participare
  • Sa colecteze 5 taloane din pachetele de tigarete Viceroy participante la campanie daca doresc sa revendice un premiu constand intr-o scrumiera sau sa colecteze 10 taloane din pachetele de tigarete Viceroy participante daca doresc sa revendice un premiu constand intr-un set alcatuit dintr-o bricheta si un briceag;
  • Sa se prezinte cu taloanele colectate, in original, nedeteriorate (nu se accepta fotocopii ale taloanelor) intr-unul din centrele de premiere autorizate in perioada 4 August 2014 – 14 septembrie 2014. 

Premiile se ofera in limita stocului disponibil de premii din centrele de premiere, pe baza taloanelor.

In plus, participantii la campanie pot castiga si premii acordate prin tragere la sorti: Marele Premiu, o Skoda Octavia si 1.000 de premii constand intr-un bon de combustibil.

Pe perioada de desfasurare a campaniei, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul inscrierii la tragerea la sorti, prin doua modalitati:

  • A. Prin SMS – codul unic format din 8 caractere alfanumerice (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1758 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote).
  • B. Prin intermediul site-ului premiipentrutine.ro - pentru a accesa si a participa la aceasta campanie prin intermediul acestui site, consumatorii trebuie sa isi creeze cont. O persoana adulta si fumatoare isi poate crea cont prin completarea urmatoarelor informatii: numar de telefon mobil, data nasterii si un cod valid. Dupa crearea contului, participantii se pot loga pe site folosind numarul de telefon mobil.

Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant. Codurile pot fi introduse prin oricare din cele 2 canale: SMS si site. Fiecare cod introdus pe site sau SMS reprezinta o sansa la marele premiu al Campaniei, o Skoda Octavia, precum si la unul din cele 1000 de bonuri de combustibil.

Participantii trebuie sa pastreze minim un talon cu un cod introdus in campanie, pentru a face dovada acestuia in cazul in care vor castiga un premiu oferit prin tragere la sorti.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Marelui Premiu si a celor 1.000 de castigatori ai cate unui bon de combustibil se va efectua electronic in data de 9 Septembrie 2014, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si va fi asistata de un Notar Public.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • 1 x Skoda Octavia Ambition 1.4 TSI, 140 CP/ 103 kW, 6, cutie de viteze manuala
  • 1.000 x Bon combustibil OMV
  • 110.000 x Scrumiera
  • 95.000 x Set bricheta si briceag

Castigatorii premiilor oferite prin tragere la sorti vor fi contactati telefonic in termen de maxim 48 de ore lucratoare de la data castigului.