Acest concurs a expirat în data de 2014-11-16. Vezi concursurile active aici.
Bea o cafea si poti castiga premii macinate pe loc!

Promotia “Bea o cafea si poti castiga premii macinate pe loc!” va incepe pe data de 1 octombrie 2014, ora 00:00:01 si va dura pana la 15 noiembrie 2014, ora 23:59:59. 

In cadrul Promotiei, prin Produse Participante (Pahare promotionale) se vor intelege paharele care contin bauturile preparate la aparatele de cafea Doncafe (espresso, espresso lung, espresso cu lapte, espresso cu ciocolata, cappucino, cappucino cu ciocolata, ciocolata, ciocolata forte, ciocolata cu lapte, ceai, cafea instant scurta, cafea instant lunga, cafea instant cu lapte, cappucino instant, cappucino instant cu ciocolata, lapte, 3 in 1) si obtinute de la aparatele de cafea Doncafe.Paharele promotionale sunt inscriptionate cu un cod unic (format din 7 caractere, ce contine cifre si litere). Paharul promotional (prin pahar promotional se intelege paharul inscriptionat cu codul unic) trebuie pastrat in original pentru validarea premiilor. 

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii: 

  • Premii zilnice: In cadrul Promotiei se vor acorda in total 330 de premii zilnice, cate 10 premii zilnice in fiecare zi de promotie, dupa cum urmeaza:
    • 4 x pachete Doncafe care contin: 1 pachet cafea Brazil 250 gr. + 1 pachet cafea Doncafe Selected 250 gr. pe zi. Pe perioada Promotiei, vor fi acordate in total 132 de pachete de cafea Doncafe, fiecare continand un pachet de cafea Doncafe Brazil si un pachet de cafea Doncafe Selected.
    • 3 x MP3 Player pe zi. Pe perioada Promotiei vor fi acordate in total 99 de MP3 playere.
    • 3 x Mini Speaker pe zi. Pe perioada Promotiei vor fi acordate in total 99 de mini speakers.

Premiile zilnice vor fi oferite in urma momentelor norocoase, in zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri, in intervalul orar 07:00 – 22:00, din perioada Promotiei.

  • Premii saptamanale: In cadrul Promotiei se vor acorda in total 7 premii saptamanale, cate un premiu in fiecare saptamana, dupa cum urmeaza:
    • 2 x Telefon Samsung Galaxy S5
    • 2 x Tableta Samsung Galaxy Tab Pro
    • 3 x Samsung Smart TV

Premiile saptamanale vor fi oferite in urma momentelor norocoase, in zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri, in intervalul orar 07:00 – 22:00, cate un premiu pe saptamana. Ordinea premiilor zilnice si saptamanale este aleatorie si este data de momentul norocos extras pentru fiecare premiu in parte.

  • Premiul cel mare: In cadrul Promotiei se va acorda un premiu mare, constand intr-o masina Renault Captur

Premiul cel mare va fi oferit in urma tragerii la sorti a codurilor valide trimise in perioada promotiei. 

  • Premii Online: In cadrul Promotiei se vor acorda in total 100 de premii online, constand in vouchere eMAG, in valoare de 90 lei, respectiv in valoare bruta de 111.6 lei. Participantii care aleg sa isi creeze cont pe website-ul sunetuldoncafe.ro, pe pagina de facebook Doncafe, intr-un tab dedicat sau a mobile website-ului sunetuldoncafe.rosi care inscriu cel putin un cod promotional, indiferent daca acel cod a fost trimis anterior crearii contului si indiferent de modalitatea in care acesta a fost inscris (online sau sms), intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 100 de vouchere Emag, in valoare de 90 lei, respectiv in valoare bruta de 111.6 lei.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • sa cumpere cel putin un produs participant la promotie.
  • sa descopere codul unic inscriptionat pe paharul promotional primit, dupa caz.
  • sa trimita codurl unic in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
    • 1. prin expedierea, in perioada 1 octombrie 2014 - 15 noiembrie 2014, a unui SMS la 1740 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) continand codul unic inscriptionat pe Produsele Participante (pahar promotional)
    • 2. prin inscrierea codurilor de pe pahar si a numarului de telefon direct pe website-ul promotiei sunetuldoncafe.ro, pagina de facebook Doncafe, intr-un tab dedicat sau pe mobile website-ul sunetuldoncafe.ro, fara a fi necesara crearea unui cont, indicand doar numarul de telefon (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Telekom) si codul de securitate captcha. 
  • Participantul va primi pe loc un SMS de raspuns.

Un Participant poate inscrie in concurs maxim 10 coduri intr-o zi calendaristica, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa (SMS si/sau web).