Acest concurs a expirat în data de 2016-04-25. Vezi concursurile active aici.
Completeaza-ti CV-ul si poti castiga un Peugeot 208 sau un city break de doua persoane, in Europa.

Actualizează-ți CV-ul și de la eJobs poți avea un Peugeot 208 arătos și plin de super opțiuni, exact ca următorul tău job. 

Dacă ai noroc la joburi grozave dar n-ai noroc la mașini, nu-i problemă. eJobs are în tolbă și 6 city break-uri de două persoane, în Europa. Pentru un weekend numai bun de povestit lunea dimineață la cafea.

Campania "CV&Castigi" se va desfasura in perioada 14 martie 2016, ora 9:00 – 24 aprilie 2016, orele 23:59:59 inclusiv.

Ce trebuie sa faci:

  1. Fă-ți CV-ul să conteze - Completează-ți CV-ul în proporție de peste 90% pe site-ul eJobs. Nu e complicat. Inspiră-te din Cele 7 reguli eJobs. (Dacă nu ești încă utilizator eJobs, creează-ți mai întâi un cont aici.) Dacă ai deja CV-ul completat, nu strică să mai arunci un ochi pe el. Angajatorii țin foarte mult ca CV-urile să fie actualizate de curând. Și chiar dacă tu nu cauți, te pot căuta ei pe tine oricând.
  2. Validează-ți participarea - Apasă butonul "Înscrie-te" și intră în concurs. Vei primi automat un email de confirmare a înscrierii tale.
  3. Dublează-ți șansele de câștig - Dă un share pe pagina ta de Facebook. Spune-le prietenilor tăi despre campania noastră, iar noi te răspătim cu încă o șansă în plus la tragerile la sorți ale premiilor.

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii sunt:

  • 6 excursii in Europa (cate una in fiecare saptamana a campaniei), valabile pentru 2 persoane (castigator + un invitat al acestuia): Budapesta, Praga,  Londra, Atena, Varsovia,  Roma;
  • o masina Peugeot 208 Facelift, 5 usi, 1.6 BlueHDI, manuala 5 active, culoare orange power;

În fiecare marti, eJobs anunță câștigătorul unui city break în Europa, iar pe 25 aprilie 2016 dă marele premiu, un Peugeot 208.