Acest concurs a expirat în data de 2016-12-16. Vezi concursurile active aici.
Nu se intampla nimic neasteptat atunci cand folosesti Smart Mobile si internet banking!

Campania promotionala va incepe la data de 01 iunie 2016 si se va desfasura pana la data de 15 decembrie 2016, inclusiv.

Criterii pentru participarea la Campania promotionala cu tragerea la sorti din data de 10 ianuarie 2017 al carei premiu consta intr-o masina Mercedes-Benz Tip GLA 180, culoarea neagra):

  • Sa fie persoana fizica, client al Raiffeisen Bank S.A., cu varsta de peste 18 ani, domiciliata in Romania;
  • Sa nu detina optiunea de cont curent Premium Banking sau Friedrich Wilhelm Raiffeisen;
  • Sa utilizeze in perioada 01.06.2016 – 15.12.2016, inclusiv, de cel putin cinci ori, canalele alternative ale Raiffeisen Bank S.A: internet banking Raiffeisen Online si mobile banking: Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta, pentru cel putin 5 tranzactii valide;
  • La data de 10.01.2017 sa fie in continuare client Raiffeisen Bank S.A. si sa detina unul dintre produsele aflat in promotie;
  • Sa nu fie angajat al Raiffeisen Bank. S.A. sau S.C. Hit Mail Romania SA;

Pentru ca participantii sa fie validati, putand fi inclusi in extragerea castigatorilor, acestia trebuie sa efectueze cel putin cinci tranzactii valide in perioada 01.06.2016 – 15.12.2016, inclusiv, utilizand ambele canale alternative cel putin o data: internet banking Raiffeisen Online si mobile banking Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta. 

Organizatorul considera tranzactii valide, tranzactiile efectuate prin canalele alternative internet banking Raiffeisen Online si mobile banking Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta, cu valori de minimum 10 Lei per tranzactie. De asemenea, nu se considera tranzactii valide ca si conditie de participare la campanie, tranzactiile efectuate intre conturile aceluiasi client deschise la Raiffeisen Bank SA, indiferent de valoarea tranzactiei, cu exceptia schimburilor valutare intre conturi proprii.

Din totalul inregistrarilor, va fi desemnat castigatorul campaniei promotionale prin tragere la sorti, care va avea loc in data de 10 ianuarie 2017.

Criterii pentru participarea la Campania promotionala, premiul zilnic constand in smartphone Apple iPhone 6, 16 GB, culoare neagra:

  • Sa fie persoana fizica, client al Raiffeisen Bank S.A., cu varsta de peste 18 ani, domiciliata in Romania;
  • Sa nu detina optiunea de cont curent Premium Banking sau Friedrich Wilhelm Raiffeisen;
  • Sa utilizeze in perioada 01.06.2016 – 15.12.2016, inclusiv, oricare dintre canalele alternative Raiffeisen Bank S.A: internet banking Raiffeisen Online sau mobile banking Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta, pentru cel putin o tranzactie valida

Organizatorul considera tranzactii valide, tranzactiile efectuate prin oricare dintre canalele alternative internet banking Raiffeisen Online sau mobile banking Raiffeisen Smart Mobile pentru telefon / tableta, cu valori de minimum 10 Lei per tranzactie. De asemenea, nu se considera tranzactii valide ca si conditie de participare la Campanie tranzactiile efectuate intre conturile aceluiasi client deschise la Raiffeisen Bank SA indiferent de valoarea tranzactiei, cu exceptia schimburilor valutare intre conturi proprii.

Va fi desemnat un castigator pe zi, pentru fiecare zi promotionala din perioada 01.06.2016 – 15.12.2016. Se intelege prin zi promotionala, zilele lucratoare ale saptamanii: luni, marti, miercuri, joi si vineri. Toate tranzactiile efectuate intr-o zi lucratoare intra in tragerile la sorti aferente zilei promotionale respective. Toate tranzactiile efectuate in zilele nelucratoare se iau in considerare in prima zi lucratoare imediat urmatoare si vor intra in tragerea la sorti aferenta primei zi lucratoare imediat urmatoare, anterior definita.

Premiile oferite de organizator in cadrul acestei campanii promotionale sunt urmatoarele:

  • un premiu mare constand intr-un autoturism marca Mercedes-Benz Tip GLA 180, culoarea neagra
  • 142 premii, fiecare constand intr-un smartphone Apple iPhone 6, 16 GB

Castigatorii se vor afisa pe site-ul campaniei si pe pagina de Facebook Viata Fara Cash in termen de maximum de 15 zile lucratoare de la data la care acestia au acceptat telefonic premiul.