Acest concurs a expirat în data de 2016-11-10. Vezi concursurile active aici.
Super Tombola de deschidere Carrefour Veranda!

Loteria publicitară “Super Tombola de deschidere Carrefour Veranda!” se desfăşoară pe parcursul a 14 zile calendaristice, din data de 27.10.2016 şi pậnă în data de 09.11.2016 (inclusiv). Locul de desfăşurare şi intervalul orar al acesteia: CARREFOUR VERANDA, situat în Strada Ziduri Moşi, nr. 23, sector 2, Bucureşti, zilnic, în intervalul orar 08:00-22:00;

La loteria publicitară “Super Tombola de deschidere Carrefour Veranda!” poate participa orice persoană fizică, rezidentă în România, cu vârsta de peste 18 ani, client al hipermarket-ului CARREFOUR VERANDA, care a achiziţionat orice fel de produse din cadrul hipermarket-ului, în perioada de desfăşurare a loteriei, achiziţionare individualizată ca atare pe bonul fiscal.

Participanţii la tombolă vor primi, pe baza bonului fiscal care atestă cumpărarea, în perioada de valabilitate a loteriei publicitare, a oricărui produs din cadrul hipermarket-ului Carrefour Veranda, prin intermediul operatorului de la casă, un talon de participare la tombolă, care va trebui completat cu datele exacte de identificare ale participantului, respectiv nume, prenume, adresa, adresa e-mail, număr şi dată bon casă, număr telefon mobil, şi depus după completare în urna special amenajată şi inscripţionată ca atare, amplasată la Biroul Recepţie Clienţi în cadrul hipermarketului Carrefour Veranda participant la tombolă.

Taloanele de participare pot fi depuse în urne numai în perioada 27.10.2016 - 09.11.2016. 

Premiile acordate în cadrul loteriei publicitare „Super Tombola de deschidere Carrefour Veranda!” vor fi următoarele:

  • 1 autoturism Dacia Logan, cu o valoare unitarã de aproximativ 35.775 lei;
  • 10 smart TV;
  • 5 kituri echipare bucãtãrie; fiecare kit echipare bucãtãrie este compus din: 1 aragaz, 1 hotă, 1 cuptor cu microunde şi 1 combină frigorifică.

Tragerea la sorţi pentru premii se va efectua în data de 10 noiembrie 2016, în cadrul hipermarketului Carrefour Veranda, începând cu orele 17:00 şi va fi efectuată, în prezenţa unui notar public, de o comisie formată din 4  membri, respectiv un client ales aleatoriu, doi reprezentanţi ai Organizatorului, un reprezentant al societăţii de pază şi protecţie colaboratoare, în acest sens urmând a se întocmi un proces verbal de desemnare a câştigătorilor.