Acest concurs a expirat în data de 2016-04-28. Vezi concursurile active aici.
Carui tip de curatenie este destinat aspiratorul Karcher WV 2 Plus?

Pentru ca te afli intr-o continua lupta cu timpul si pentru ca esti suprasolicitata din tot mai multe directii, este usor de inteles cum, ori de cate ori se apropie momentul curateniei, spalatul si lustruitul geamurilor se transforma intr-o adevarata povara pentru tine si familia ta.

Si pentru ca o munca atat de migaloasa iti mananca foarte mult timp, dar si nervi, ideal este sa te bazezi pe cele mai inovatoare ajutoare in materie de curatitoare de geamuri, pe care le regasesti in magazinul online Tehnic Bazar.

Fie ca doresti sa dai luciu unei onglinzi, sa stergi faianta sau geamurile de la cabina de dus, aspiratorul Karcher WV2 ofera o curatare impecabila, lasand intotdeauna geamurile uscate si curate. Iar vestea si mai buna este ca acest aspirator a fost gandit sa se adapteze atat pentru curatenia din mediul casnic, cat si cel profesional.

Dotat cu un sistem inovator si acumulator interschimbabil, curatitorul de geamuri Karcher WV 2 aspira electronic apa, nelasand urme deranjante pe suprafetele lucioase si asigura o golire simpla si rapida a rezervorului, fara a intra in contact cu apa murdara.

Participa la concurs in perioada 20 - 27 aprilie 2016, raspunde corect la intrebarea "Carui tip de curatenie este destinat aspiratorul Karcher WV 2 Plus?" si poti castiga aspiratorul de geamuri oferit cadou de magazinul online Tehnic Bazar!