Acest concurs a expirat în data de 2016-04-29. Vezi concursurile active aici.
Noi transforman curatenia in distractie!

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 22 aprilie ora 11:30 – 28 aprilie 2016 ora 12:00.

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa, pe pagina de Facebook Dirt Devil Romania unde va fi publicat un post despre concurs ce va include intrebarea "Cate accesorii are aspiratorul Popster Coral Pink?". Toti fanii paginii de Facebook Dirt Devil vor putea raspunde la intrebare sub forma unui comment. Pentru a fi inscrisi in concurs participantii trebuie sa raspunda corect la intrebarea din post si sa dea share postului pe profilul personala. Share-ul trebuie sa fie public pentru a putea fi vizualizat de catre pagina de Facebook Dirt Devil. Dupa parcurgerea acestor pasi, participantii sunt automat inscriri in tragerea la sorti. 

Premiul consta intr-un aspirator Popster Coral Pink in valoare de 499,99 lei.

Desemnarea castigatorilor are loc prin metoda tragerii la sorti pe data de 28 aprilie 2016, la ora 12;:30 din lista participantilor inscrisi in perioada 22 - 28 aprilie 2016, ora 12:00. Tragerea la sorti se va efectua pentru toti cei care au raspuns corect la intrebare si au dat share la postul concursului, prin utilizarea site-ului woobox.com. 

Castigatorul va fi anuntat in maximum 10 zile de la terminarea concursului, urmand a primi Premiul in maxim 45 de zile din momentul anuntarii castigatorului. Castigatorul premiu va fi anuntat prin e-mail cat mai curand posibil cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.