Acest concurs a expirat în data de 2016-10-03. Vezi concursurile active aici.
Anul acesta Casa Dormeo poate fi a ta!

Ti-ai dori sa locuiesti in cel mai apreciat complex rezidential din Romania?

Dormeo iti poate indeplini dorinta! Complexul rezidential Cosmopolis aduna in acelasi loc toate calitatile spatiului european: armonie, spatiu, zone versi si vecini de apartament civilizati.

Cosmopolis este cel mai premiat ansamblu rezidențial din București. In prezent, peste 4000 de locuitori se bucura de un stil de viata nou. Cartierul Cosmopolis are 60% spatiu verde, o promisiune indeplinita.

Plaja privata, piscine, supermarket, gradinita, scoala primara, terenuri de sport, loc de joaca pentru copii, toate aceastea fac din Cosmopolis un cartier rezidential deosebit.

Concursul va fi lansat la data de 15 august 2016 si va dura pana la data de 02 octombrie 2016 pentru toti clientii companiei SC Studio Moderna SRL, indiferent de canalul de pe care au achizitionat produse (TV, Internet, Print, Retail, Telemarketing, magazine partenere – Dedeman, Metrou, Selgros, Carrefour, Cora, Kaufland).

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Dormeo cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta in 1 apartament cu 2 camere situat in complexul rezidential Cosmopolis. Complexul Rezidential Cosmopolis este situat in Str. Linia de Centura nr.50, Com. Stefanestii de Jos, Sat Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov. Apartamentul acordat va avea urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie, usi interoare, usa metalica exterioara, geamuri termopan, centrala proprie cu incalzire in pardoseala. Valoarea totala a premiului este de 38.070 euro + TVA.

Organizatorul va extrage premiul in data de 15 Noiembrie 2016. Extragerea se va face electronic.