Acest concurs a expirat în data de 2015-11-28. Vezi concursurile active aici.
Construim Calendarul Romania e frumoasa 2016.

Anul trecut am creat împreună cel mai frumos calendar pentru 2015: România e frumoasă. Anul acesta o luăm de la capăt, pentru a descoperi alte locuri minunate, pline de farmec pitoresc sau urban din ţara noastră. Împreună ne mândrim cu frumoasa noastră Românie!

Dacă ţi-a rămas în suflet vreun loc din România, cu siguranţă l-ai fotografiat şi l-ai arătat tuturor prietenilor tăi. Acum este momentul să-l arăţi întregii comunităţi Ghiduri Turistice.

Sub motto-ul România e frumoasă, hai să creăm împreună calendarul frumoasei noastre ţări! Te invităm şi pe tine să contribui la acesta astfel:

  • Intră pe pagina de Facebook Ghiduri Turistice.
  • Dă click pe Fotografie/ Clip video.
  • Încarcă fotografia ta şi spune-ne în descriere ce putem vedea în aceasta.*

*Ne rezervăm dreptul de a nu înscrie în concurs fotografiile în descrierea cărora nu este menţionat locul în care au fost făcute!

Concursul se desfăşoară în perioada 09 – 27 noiembrie 2015. În fiecare săptămână, noi vom aduna toate pozele primite pe pagina noastră de Facebook şi le vom posta într-un articol. La finalul perioadei de concurs, echipa Ghiduri Turistice va alege cele mai frumoase poze trimise de voi pentru a construi Calendarul România e frumoasă 2016.

Atenţie:

  • Fotografia pe care o încarci pe pagina noastră de Facebook trebuie să-ţi aparţină!
  • Odată încărcată fotografia, eşti de acord să ne cedezi drepturile de folosinţă asupra acesteia pentru a o introduce în calendar.

La finalul concursului, vom construi împreună cel mai frumos calendar pentru România! Cele 12 fotografii introduse în calendar sunt declarate automat câştigătoare, însă numai una dintre ele va primi marele premiu! Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 decembrie 2015 aici şi pe pagina noastră de Facebook.

Premiile concursului sunt:

  • 12 pachete tricou + calendar – pentru fiecare fotografie introdusă în calendar
  • Marele premiu: 1 aparat foto – fotografia câştigătoare va fi aleasă cu ajutorul random.org din cele 12 introduse în calendar