Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Propune reteta lunii iulie si castiga un aparat de gatit Slow cooker 3.5L Manual Chrome Crock-Pot, care va gati pentru tine sanatos chiar si cand nu esti acasa.

Propune reteta lunii iulie si castiga un aparat de gatit Slow cooker 3.5L Manual Chrome Crock-Pot, care va gati pentru tine sanatos chiar si cand nu esti acasa.

Cum participi la concursul "Reteta lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro una sau mai multe retete cu legume de sezon* - tema lunii iulie. (*Retetele nu trebuie sa fie exclusiv cu legume)

Suntem siguri ca e o tema la indemana, pentru ca in fiecare bucatarie se gatesc cu spor mancaruri cu dovlecei, vinete, cartofi noi, fasole verde sau galbena, rosii, ardei si alte legume gustoase, care dau savoare mancarurilor din aceasta perioada.

Atentie! Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Reteta castigatoare va fi desemnata prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea prezentarii retetei prin text si imagini.

Castigatorii vor fi anuntati pe 8 august 2016.