Acest concurs a expirat în data de 2016-03-01. Vezi concursurile active aici.
Cholest Bio & Memogink – Albumul tau de amintiri!

Luna Februarie este despre dragoste, dar tocmai pentru că majoritatea dintre noi ne concentrăm pe dragostea ... de cuplu, Ropharma s-a gândit să aducă o schimbare și să mute accentul pe o altfel de dragoste. Pe aceea care rămâne veșnică, conservată în amintiri: Dragostea de viață!

Așadar, ne-am decis să să creăm un album al timpului și al memoriilor, în care vrem să adunăm cele mai frumoase și mai tumultoase amintiri ale voastre.

Ce trebuie să faci?

  1. Trimite-ne o fotografie cu o amintire dragă ție, împreună cu o scurtă descriere a acesteia, pe adresa de e-mail ropharmapr@gmail.com. Ai timp până pe data de 14 februarie 2016. Participarea se validează prin confirmarea primirii email-ului de către organizator.
  2. După înscrierea fotografiilor în concurs, vei primi pe e-mail un voucher de 30% reducere, valabil pentru achiziționarea unei cutii de Cholest Bio sau Memogink. Cumpără oricare dintre aceste două suplimente pe perioada desfășurării campaniei (între 01.02.2016 și 29.02.2016) și păstrează bonul în vederea revendicării premiului de la finalul campaniei. 
  3. Pe data de 15 februarie 2016, noi vom pregăti un album cu toate fotografiile primite din partea voastră și vom da startul la vot! Fotografiile din album vor putea fi apreciate de către utilizatori până pe data de 29.02.2016.

Premierea va avea loc în data de 01.03.2016. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de numărul aprcierilor pe care le-a adunat la fotografia înscrisă în concurs. Fotografia cu cele mai multe aprecieri va fi și câștigătoarea campaniei "Cholest Bio & Memogink – Albumul tău de amintiri!"

Premiul oferit de organizator in cadrul acestei campanii este urmatorul: