Acest concurs a expirat în data de 2016-05-17. Vezi concursurile active aici.
Pentru a incepe zilele cu muzica preferata si cu miros de cafea proaspata, va oferim prin tragere la sorti un aparat de cafea performant Krups.

Pentru a începe zilele cu muzica preferată savurată pe frecvenţele Europa FM, dar şi cu miros de cafea proaspătă, pe europafm.ro vă oferim prin tragere la sorţi 1 aparat de cafea performant Krups.

Aparatul de cafea Krups Dolce Gusto (model KP1006E2) vă oferă posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de cafea realizate din cafea Arabică 100% preambalate în capsule de unică folosinţă pentru Latte Macchiato, Latte Macchiato fara Zahar, Cappuccino, Espresso, Espresso Intenso, Café Lungo, Café Lungo Decaffeinato şi Café Grande Crema.

O pompa de presiune performantă, cu care este dotat aparatul, vă aduce experienţa magazinului de cafea direct acasă sau la birou, acolo unde alegeţi să instalaţi aparatul câştigat pe europafm.ro.

Sistemul unic Thermoblock Krups preîncălzeşte apa, oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de cafea în câteva secunde.

Pentru a participa la concurs, completează formularul de înscriere cu datele tale şi raspunsul corect la întrebare şi intri automat în tragerea la sorţi pentru un aparat de cafea performatn Krups.

Câştigătorul va fi anunţat în această pagină pe data de 16 mai 2016.