Acest concurs a expirat în data de 2015-07-04. Vezi concursurile active aici.
Joaca-te cu Jacobs!

Promotia "Joaca-te cu Jacobs!"  va incepe pe data de 4 martie 2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 3 iulie 2015, ora 23:59:59.

Ce trebuie sa faca participantul:

  • Sa acceseze site-ul concurs.joacatecujacobs.ro;
  • Participantul trebuie sa aleaga una dintre cele 3 retete de cafea afisate in cadrul site-ului. Dupa primele 2 luni de campanie cele 3 retete se vor modifica. Dupa accesarea retetei vor fi afisate ingredientele si modul de preparare al cafelei selectate;
  • ln maxim 5 minute (un cronometru va fi afisat pe ecran) participantul trebuie sa gaseasca ingredientele ascunse in diferite locuri din bucataria afisata pe ecran prin selectarea obiectelor din bucataria afisata, ceea ce indica locul unde s-ar putea afla ingredientul si sa prepare cafeaua urmand cei 3 pasi ai aplicatiei. Pentru fiecare pas parcurs utilizatorul are de ales intre 3 variante de raspuns, unde o singura varianta este corecta.
  • Daca utilizatorul ghiceste unde sunt ascunse ingredientele personajul feminin afisat in cadrul site-ului  le va scoate din locatia indicata, daca nu, atunci ii va raspunde ca nu este corect.
  • Dupa incheierea sesiunii de joc ce consta in gasirea ingredientelor si prepararea cafelei, si in functie de finalitatea actiunilor sale, utilizatorul va fi rugat sa completeze un formular ce va contine urmatoarele date: nume, prenume, telefon, oras, e-mail, bifa ca este de acord cu regulamentul si bifa pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, daca reuseste sa prepare gaseasca ingredinetele si sa prepare cafeaua in cadrul celor 5 minute alocate.
  • Dupa completarea formularul, partcipantul va primi un mesaj prin care va fi instiintat ca s-a inscris in cadrul campaniei si daca a castigat sau nu, un premiu instant;

Mesajul castigator afisat in cazul in care a castigat unul din premiile zilnice este: „Felicitari! Pentru ca ai preparat cafeaua in timp util te premiem cu un pachet de cafea Jacobs Kronung. ln plus, ai intrat in tragerea la sorti pentru un aparat de cafea Tassimo"

Mesajul necastigator afisat in cazul in care participantul nu a castigat unul din premiile zilnice este: "Felicitari! Ai intrat in tragerea la sorti pentru un aparat de cafea Tassimo" 

ln cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • Zilnic, oferit prin moment norocos    
    • 61 x Pachete de cafea Jacobs Kronung 500 g cu condimente pentru cafea   
    • 31 x Borcane cu cafea Jacobs Kronung solubila 100 g cu sabloane
    • 30 x Borcane cu cafea Jacobs Velvet 100 g cu sabloane
  • Premiu Mare, oferit prin tragere la sorti    
    • 5 x Aparat Tassimo Suny: Espressor automat Bosch Tassimo Suny TAS 3203, 1300 W, 0.8 1, Tehnologie Intellibrew, SmartStart    

ln primele 61 de zile ale promotiei se vor oferi pachete de Cafea Jacobs Kronung 500 g cu condimente, in urmatoarele 31 de zile promotionale se vor oferi premii constand in borcane cu cafea Jacobs Kronung solubila 100 g cu sabloane si in ultimele 30 de zile se vor oferi pachete de Cafea Jacobs Velvet 100 g cu sabloane.

Premii zilnice se vor acorda dupa cum urmeaza:

  • Pentru fiecare premiu zilnic se va desemna anterior inceperii Promotiei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei si, respectiv, din intervalul orar 00:00:00 -23:59:59. Va fi desemnat castigator Participantul care finalizeaza aplicatia (gaseste ingredientele si prepara cafeaua in timpi alocati conform mecanismului promotiei) dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

ln data de 7 iulie 2015 se vor desemna 5 castigatori impreuna cu cate 5 rezerve pentru fiecare premiu, in total 25 de rezerve. Vor intra in tragerea la sorti toti participantii care au reusit sa prepare cafeaua selectata in cele 5 minute alocate si care au completat formularul de inscriere.