Acest concurs a expirat în data de 2016-12-14. Vezi concursurile active aici.
Premiem iubitorii de cafea cu un aparat Nescafe Dolce Gusto.

O ceasca mare de cafea naturala dis-de-dimineata in confortul casei tale, ori in compania celui mai bun prieten, ori la o sueta chiar dupa-amiaza cand ai terminat programul? Indiferent de raspunsul ales, cert este ca avem cu totii mici obiceiuri in jurul cafelei in diverse momente ale zilei. 

Pentru majoritatea dintre noi, cafeaua este un deliciu care ne da energie la primele ore ale diminetii, un motiv sa ne revedem cu un prieten bun sau pur si simplu un moment de relaxare. 

Care sunt micile tale obiceiuri care te fac sa traiesti cu gust?

Raspunsul tau la intrebarea noastra se poate transforma intr-o surpriza pentru tine! Inscrie-te la concurs printr-un comentariu la acest articol despre micile tale obiceiuri care te fac sa traiesti cu gust si poti castiga un aparat NESCAFÉ Dolce Gusto.

De foarte multe ori ne promitem sa avem mai mult timp pentru ceea ce ne place, insa chiar aceste promisiuni fata de noi insine le lasam pe ultimul plan. De cate ori n-ai spus ca de maine o sa:

  • “Imi beau cafeaua in liniste dimineata!”
  • “Ma plimb seara in parc!”
  • “Citesc inainte de somn!”
  • “Pregatesc un desert dupa reteta bunicii!”
  • “Alerg in parc dupa serviciu!”
  • Si de cate ori le-ai amanat?

Te incurajam sa iti realizezi promisiunile.

Initiativa noastra este o continuare a promisiunii Nestlé de a asigura placerea cafelei naturale in fiecare zi, prin sustinerea viitorului cafelei. Pentru ca in general este mai usor sa gasim scuze pentru promisiunile pe care le facem, din acest motiv noi incurajam realizarea lor impreuna cu voi.

Asadar, dragii nostri asteptam cu interes sa ne impartasiti ideile voastre despre lucrurile care va fac sa traiti cu gust.

Castigatorul premiului va fi anuntat pe data de 14 decembrie 2016 printr-un update la acest articol si pe pagina de Facebook Nestlé.