Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Primavara aceasta cumperi mai des, platesti mai rar.

Promotia se va desfasura in perioada 1 Martie – 31 martie 2016, in toate magazinele Billa din Bucuresti, Constanta, Cernavoda, Ploiesti, Timisoara, Arad, Craiova, Galati, Iasi, Cluj-Napoca, Deva, Braila, Sf. Gheorghe, Satu Mare, Baia Mare, Bacau, Ramnicu Valcea, Giurgiu, Medias, Reghin, Sibiu, Slatina, Tulcea, Onesti, Petrosani, Falticeni, Focsani, Turda, Targu Mures, Piatra Neamt, Pipera, Bistrita, Hateg, Orsova, Sebes, Resita, Brasov, Rasnov, Pitesti, Oradea, Oltenita, Onesti, Otopeni, Campulung si Sinaia.

Produsele participante la promotie sunt toate produsele comercializate in cadrul magazinelor. Sunt exceptate de la acordarea reducerilor campanie urmatoarele produse: tigari, produse avand taxa verde, produse avand taxa de timbru, ziarele, revistele si toate sortimentele de pungi Billa existente la comercializare.

Mecanismul Promotiei Etapa 1:

In perioada campaniei orice posesor de Billa Card care achizitioneaza 6 cosuri de cumparaturi de minim 50 lei (TVA inclus), cu produse participante din cadrul magazinelor, primeste automat un bon fiscal pe care se va insera un cupon de reducere de 35 de lei (TVA inclus), pe care il poate folosi pentru un al saptelea cos de cumparaturi, la alegere. Pentru a putea beneficia de reducerea de 35 de lei, valoarea minima pentru cel de-al saptelea cos trebuie sa fie de 60 de lei (TVA inclus). Reducerea poate fi folosita oricand in intervalul 1.03.2016-31.03.2016.

Pana la cosul de cumparaturi numarul 6, pe bonul fiscal va aparea un mesaj prin care clientul va fi anuntat cate cosuri de cumparaturi mai are de achizitionat pana va obtine reducerea. La cosul de cumparaturi numarul 6, pe bonul fiscal va aparea cuponul de reducere. Acesta trebuie pastrat si prezentat la casa de marcat impreuna cu cardul Billa, in momentul in care se doreste cumpararea al celui de al saptelea cos, pentru a se putea aplica reducerea.

Mecanismul Promotiei Etapa a 2-a:

In perioada campaniei orice persoana in varsta de minim 18 ani si posesor de Billa Card care cumpara Produse participante de minim 50 lei (TVA inclus), intra automat in tragerea la sorti pentru premiul „Un an de cumparaturi gratuite”. Bonul Fiscal, pentru a fi considerat valid, trebuie sa fie intreg (fara rupturi sau stersaturi) si in original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau alte reproduceri ale Bonului Fiscal). Premiul se va acorda sub forma de bonuri valorice Billa de 10 lei (TVA inclus) valabile pana la data inscrisa pe ele.

Pentru desemnarea castigatorului promotiei, se va realiza cate o tragere la sorti electronica, printr-un sistem securizat, prin care va fi desemnat 1 castigator si un numar de 10 rezerve.