Acest concurs a expirat în data de 2014-09-18. Vezi concursurile active aici.
Radio ZU si Autograf ti-au pregatit ghiozdanul pentru scoala.

Radio ZU si Autograf ti-au pregatit ghiozdanul pentru scoala!

Asculta Morning ZU si castiga un ZUperghiozdan Nikidom de la Autograf si rechizite pentru scoala in valoare de peste 450 lei.

Ai ZUper-amintiri din vacanta de vara? Fii pe faza si prinde concursul din fiecare dimineata intre 8 si 9 in Morning ZU. Poti castiga un ZUperghiozdan si rechizite pentru scoala in valoare de peste 450 lei. Toate de la Autograf.

Prinde semnalul de concurs si trimite prin SMS la 1815 cea mai tare faza pe care ai trait-o vreodata intr-o vacanta de vara.

Concursul "Radio ZU si Autograf iti fac ghiozdanul!" se va desfăşura pe întreg teritoriul Romaniei, in perioada 10 – 17 Septembrie 2014.

Ascultatorii sunt invitati de catre DJ sa trimita dupa semnalul de concurs un SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote/Telekom, Orange, Vodafone) in care sa povesteasca pe scurt cea mai tare faza dintr-o vacanta de vara. Juriul Radio Zu format din componentii echipei Morning ZU alege doua SMS-uri, respectiv cele considerate de realizatori ca fiind mai interesante dintre cele primite pentru concurs. Ascultatorii sunt invitati sa dezvolte intamplarile trimise prin SMS. Juriul Morning ZU format din componentii Morning ZU alege castigatorul zilei ca fiind persoana dintre cele doua care au intrat in direct care are cea mai interesanta povestire, in opinia realizatorilor.

Premiile in valoare bruta de 483.06 RON fiecare vor fi acordate in cadrul a 6 concursuri, organizate in fiecare zi de 10,11,12,15,16 si 17 Septembrie, intre orele 08:00 – 09:00. Premiile constau in 6  kit-uri complete pentru scoala.