Acest concurs a expirat în data de 2016-11-22. Vezi concursurile active aici.
Ghicitoarea Pastelor.

Concursul  ”Ghicitoarea Pastelor” se va desfășura în perioada 07.11.2016 - 21.11.2016.   La Concurs poate participa orice persoană fizică adultă, cu domiciliul în România care posedă un cont valid pe pagina de web facebook.com

Participanții concursului sunt invitați să participe la concurs printr-o postare pe pagina noastră de Facebook Gyermelyi Romania .

În cadrul concursului ”Ghicitoarea Pastelor” vor fi postate întrebări despre fabrica Gyermelyi și concurenții trebuie să ghicească cât mai corect răspunsul întrebării. Primii 5 participanți care vor fi cei mai apropiați de răspunsul corect, vor primii garantat un premiu. Câștigătorul premiului cel mare va fi desemnat prin tragere la sorți din rândul tuturor participanților înscriși în mod valid în concurs. Concursul are patru runde, la sfârșitul fiecărei runde vor fi desemnați câte cinci câștigători norocoși și la finalul concursului un câștigător al premiului cel mare.

În cadrul concursului se va acorda un număr total de 41 premii, constând în următoarele:
  • 20 buc. Seturi de linguri de lemn, Miso Bamboo
  • 20. buc pachete de produse Gyermelyi
  • 1 buc. Tefal Snack Collection 4 in 1, Sandwich Maker

Tragerea la sorţi va fi efectuată în termen de 5 zile lucrătoare după expirarea termenului de Înscriere.

Un participant poate câştiga dintr-un tip de premiu doar o singură dată.

Operatorul va trimite prin poştă premiile la adresa specificată de către câştigător, în termen de 30 de zile de la contactare.