Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu aplicatia de mobil OLX.

Campania se deruleaza in perioada 11 martie – 31 martie 2016 (inclusiv).

La aceasta campanie pot participa numai cetatenii romani (persoane fizice), cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul /resedinta in Romania pe toata perioada de desfasurare a campaniei si care fac dovada celor de mai sus si pe perioada de revendicare a premiului castigat. 

Pentru a putea participa la campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa adauge cel putin un anunt din aplicatia de mobile OLX (aplicatia pentru telefoanele Android, aplicatia pentru telefoanele iOS, aplicatia pentru telefoanele Windows);
  2. Anuntul sa fie adaugat din aplicatia de mobil de catre o persoana care indeplineste conditiile de participare mentionate mai sus;
  3. Adaugarea anuntului din aplicatia de mobil OLX sa fie efectuata in perioada campaniei;

Un participant trebuie sa adauge cel putin un anunt din aplicatia nde mobil OLX in perioada campaniei, 11
martie - 31 martie 2016 (inclusiv), in calitate de persoana fizica. 

In cadrul acestei campanii se vor acorda 4 premii in cadrul tragerii la sorti de la finalul campaniei:

In cazul celor 3 ceasuri inteligente Vector Watch, acestea se vor acorda saptamanal, prin tragere la sorti, astfel:

  • in data de 21 martie 2016 va avea loc tragerea la sorti pentru acordarea Ceasului Smartwatch Vector Luna, Negru satinat, Curea Regular piele maro. In tragerea la sorti vor fi inclusi toti cei care au adaugat cel putin un anunt din aplicatia de mobil OLX (Android, iOS sau Windows) in perioada 11 martie – 17 martie 2016.
  • in data de 28 martie 2016 va avea loc tragerea la sorti pentru acordarea celui de-al doilea ceas, Smartwatch Vector Luna, Finisaj auriu roz, Curea piele croco neagra. In tragerea la sorti vor fi inclusi toti cei care au adaugat cel putin un anunt din aplicatia de mobil OLX (Android, iOS sau Windows) in perioada 18 martie – 24 martie 2016.
  • in data de 4 aprilie 2016 va avea loc tragerea la sorti pentru acordarea celui de-al treilea ceas, Smartwatch Vector Luna, Negru satinat, Curea Regular piele maro si cea pentru acrodarea premiului cel mare, un  Smart TV, Ultra HD. In tragerea la sorti pentru cel de-al treilea ceas inteligent Vector Watch vor fi inclusi toti cei care au adaugat cel putin un anunt din aplicatia de mobil OLX (Android, iOS sau Windows) in perioada 25 martie – 31 martie 2016.  In tragerea la sorti pentru acordarea premiului cel mare, un Smart TV, Ultra HD, vor fi inclusi toti cei care au adaugat cel putin un anunt din aplicatia de mobil OLX (Android, iOS sau Windows) pe toata durata campaniei, in perioada 11 martie – 31 martie 2016.