Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Fiecare zi iti ofera prilej de-ati testa magia in bucatarie, de-a pregati bunatati pentru cei dragi cu care sa vii apoi sa ne iei premiile!

Micul dejun este prilej de magie in fiecare zi. Combinatiile cele mai ingenioase se nasc cu ocazia acestei mese de inceput al zilei, care trebuie sa fie si buna, si gustoasa, si consistenta, si originala, si rapida, si...

Voi, magicienii din bucatarie va intreceti pe voi insisiva in a alege cele mai apreciate ingrediente si combinatii pentru satisfactia intreagii familii sau pentru propriul rasfat.

Aratati-ne si noua micile voastre magii matinale din bucatarie si va rasplatim cu drag cu premii, pe masura priceperii voastre! Veniti cu retetele voastre pentru micul dejun la concurs!

Inscrie in perioada 6 - 30 noiembrie 2016 pe site-ul Gustos cel putin 3 retete magice pentru micul dejun pe care le pregatesti pentru tine sau pentru cei dragi.

Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu Premii perfecte pentru micul dejun:

Desemnarea castigatorilor se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

  • Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise)
  • Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: aspectul preparatului final, combinarea ingredientelor

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 6 decembrie 2016.