Acest concurs a expirat în data de 2015-02-27. Vezi concursurile active aici.
Tu si produsul tau Samsung formati o super echipa.

Campania se derulează în perioada 29 ianuarie – 26 februarie 2015 (inclusiv), zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

Pentru a putea participa la Campania desfășurată în aplicația disponibila pe pagina de Facebook Samsung Romania, participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  1. Să aibă un cont personal în rețeaua de socializare Facebook, în perioada desfășurării Campaniei, respectiv 29 ianuarie – 26 februarie 2015 până la ora 11:59:59 (inclusiv);
  2. Să fi achiziționat, începând cu luna Ianuarie 2011 și până la finalul acestei Campanii, unul sau mai multe produse marca Samsung, produse care pot fi încadrate într-una dintre categoriile:
    • Telefoane mobile/ Tablete
    • Televizoare/ Produse Audio-Video
    • Electrocasnice
    • Camere foto și video
    • Produse IT
  3. Să acceseze în perioada campaniei 29 ianuarie – 26 februarie 2015, ora 11:59:59 (inclusiv) aplicația disponibilă pe pagina de Facebook Samsung Romania;
  4. Să completeze corect și complet toate informațiile cerute în formularul din secțiunea „Înregistrează-ți produsul Samsung”. Toate câmpurile formularului de înscriere pe care participanții vor trebui să le completeze corect și complet sunt obligatorii, iar necompletarea acestora atrage după sine imposibilitatea de a intra în tragerea la sorți de la finalul Campaniei.
  5. Să răspundă setului de întrebări:
    1. Ce rol au gadget-urile/ tehnologia modernă în viața ta?
    2. Când îți alegi un gadget:
    3. Care este venitul tau mediu lunar?
  6. Să finalizeze înregistrarea produsului, în perioada desfășurării campaniei, prin bifarea „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei” si bifarea sau nu a acordului de primire, pe viitor, a materialelor promoționale din partea companiei Samsung Electronics Romania S.R.L si apăsarea butonului „Trimite”.

Toți participanții care au finalizat de completat corect formularul de înregistrare a unui produs Samsung pe care îl dețin, inclusiv numărul de serie corect și complet al produsului, vor putea intra în tragerea la sorți finală pentru câștigarea unui Samsung Galaxy Tab S, odată cu apăsarea butonului „Trimite” și cu bifarea câmpului „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei”.

Un participant poate înscrie mai multe produse Samsung, putând astfel intra în tragerea la sorți cu un număr de șanse egal cu numărul produselor înregistrate pe site. Un participant va fi identificat pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei după adresa de email asociata contului detinut in reteaua de socializare Facebook, urmând a intra în tragerea la sorți de la finalul Campaniei cu un număr de șanse egal cu numărul de produse Samsung deținute și înscrise în cadrul Campaniei. 

La finalul Campaniei, până în data de 5 martie 2015, se vor trage la sorți pe baza unui algoritm electronic securizat, dintre toți participanții unici valizi care și-au înscris produsele Samsung în aplicația disponibilă pe pagina de Facebook Samsung Romania și care au finalizat înscrierile până la data încheierii campaniei, respectiv 29 ianuarie – 26 februarie 2015, ora 11:59:59 (inclusiv): 1 câștigător și 3 rezerve pentru premiul constând într-un Samsung Galaxy Tab S.

În cadrul acestei Campanii se va oferi 1 premiu constând într-un Samsung Galaxy Tab S.