Acest concurs a expirat în data de 2014-09-03. Vezi concursurile active aici.
Dor De Romania

Campania „#DorDeRomania” se deruleaza in perioada 13 august – 02 septembrie 2014 (inclusiv).

Pentru a putea participa la Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa acceseze aplicatia Instagram, in perioada desfasurarii primei etape a Campaniei, respectiv 13 august – 28 august 2014;
  2. Sa detina un cont personal in aplicatia Instagram, in perioada 13 august – 28 august 2014 (inclusiv);
  3. Sa incarce o fotografie in aplicatia Instagram in perioada 13 august – 28 august 2014. Tema fotografiei poate reprezenta orice subiect care il face pe participant sa fie mandru de Romania si care il poate face pe Brad Florescu sa simta ca ii este dor de Romania.
  4. Pentru a putea participa la Campanie, descrierea fotografiei postate pe Instagram trebuie sa contina obligatoriu ambele texte, scrise sub forma urmatoare, fara spatiu intre caractere: #dorderomania si #tedooro

Ulterior, fotografiei incarcate de Participant i se acorda un ID unic si va fi preluata automat de pe Instagram pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, in aplicatia dedicata Campaniei, denumita DorDeRomania.

Pozele vor fi preluate din platforma Instagram in aplicatia de Facebook mentionata o data la 24 ore, in perioada 14 august – 29 august, in urma procedurii de moderare detaliata mai jos. 

Un participant poate incarca oricat de multe fotografii pe Instagram, insa in concurs fiecare va participa cu maximum 5 fotografii pe durata campaniei, urmand sa acumuleze voturi pentru fiecare dintre acestea. Cele 5 fotografii vor fi preluate de catre aplicatia Facebook dedicata campaniei in ordinea incarcarii lor pe Instagram si a validarii acestora in urma moderarii.

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa adresa de email asociata contului pe care il detine in platforma Instagram.

In cadrul acestei Campanii se va acorda 1 premiu constand intr‐un Samsung Galaxy K Zoom.